Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 75XD8505, 4K Ultra HD, HDR – Super tehnologie de înalta definitie

Salutari! Astazi vorbim despre un dispozitiv high-end Led TV 4K marca Sony model KD-75XD8505 – dotat cu tehnologie de inalta performanta care are o diagonala de 189 cm oferind o rezolutie nativa 4K, suport HDR, si sistem de operare Android TV.

Sa explicam tehnologia 4K:

Sony 75XD8505 combina claritatea 4K cu luminozitatea, si detaliile ale intervalului dinamic ridicat (HDR), producand imagini de inalta calitate si inalta definitie astfel incat poti vedea umbrele intunecate si lumina soarelui in cele mai clare detalii.

Putem spune si ca acest televizor are un procesor de imagine X1™ care face foarte multe ajustari pe secunda in timp real si imbunatateste rezolutia, culoarea si luminozitatea astfel calitatea este ridicata peste 4K.

Sony 75XD8505

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

TRILUMINOS™ este o alta tehnologie foarte interesanta cu care a fost dotat Sony 75XD8505, ajuta afisajul sa fie foarte apropiat de culorile din natura. Contrastul 4K este cu adevarat deosebit pentru ca ofera mai multa textura si energie in fiecare zona luminoasa, avand culori mai inchise si tonuri naturale.

Multe posibilitati de distractie sunt posibile cu sistemul integrat Android Tv.

Android noul sistem de televiziune inteligent. După cum sa mai discutat, Android TV este foarte interesant si distractiv si ne-a convins pe deplin că este saltul înainte pentru televizoare inteligente la care speram noi.

Review Sony KD-75XD8505

X-Reality PRO Engine maximizează calitatea imaginii a întregii game de surse de intrare, totul de la 1080p pana la filme Blu-ray DiSC® si chiar optimizeaza formatul digital puternic comprimat Web Video. În special, Web video este extrem de dificil pentru un procesor video din cauza problemelor de calitate a imaginii.

Motorul analizează fiecare pixel al semnalului video, comparând-o cu pixelii învecinati din întreaga imagine. Sistemul analizează imaginea pe trei dimensiuni: lățime și înălțime (inclusiv diagonală). Pentru că analizează pe verticală, orizontală și chiar mișcarea pe diagonală de la cadru la cadru, se știe că o pată albă în prim-plan al unei clădiri, este de fapt un pescăruș care zboară.

Pret Sony KD-75XD8505

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe partea de sunet vine cu o putere de 4 x 7.5 W. Caracteristicile unui sunet clar sunt si de calitate DTS, Dolby Digital Plus / Pulse, S-Force, S-Master, Auto Volume, Auto Mute (on no signal). Dispune de un tuner digital de tip Tuner digital DVB-T, DVB-C, SCART, 1 x RF in si un Slot CI+. 3 porturi USB 2.0 si 4 porturi HDMI.

Procesarea video este asigurata de caracteristi speciale: Face Area Detection, Picture Mode, Auto Wide, Wide Mode, X-Reality , PRO Frame Blinking 24p, True Cinema, Live Colour, PhotoTV si HD CineMotion

Unghi de vizibilitate 178 / 178 grade. Puterea consumata este de 147 W.

Putem spune ca este un televizor interesant pentru dotarile pe care le are, si poate sa satisfaca orice utilizator foarte pretentios. Am cautat pentru voi si am gasit acest produs la un pret de 20.100 lei.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Sony, Televizoare