REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAT24360BY – Capacitate 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED

Salut. Acum puteti avea parte de o masina de spalat deosebita. Daca vechiul model este depasit si vreti ceva nou Bosch WAT24360BY este o varianta buna disponibila la un super pret deosebit, oferind tehnologii de top care se gasesc pe modelele premium. 

Bosch WAT24360BY

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Bosch WAT24360BY

Tehnologia ActiveWater Plus este dotarea minunata de care va spun ca veti fi incantati. Asigura reglajul consumului de apa, prin identificarea incarcaturii cu ajutorul senzorilor. Pentru un consum echilibrat de apa senzorul ajusteaza nivelul de consum al apei in functie de nivelul incarcaturii, si de cantitatea acesteia.

Curetenia perfecta se obtine cu tehnologii moderne. Acum ai parte de tot ce iti doresti cu acest model deosebit produs de Bosch.
Tamburul are un design deosebit. Tamburul VarioPerfect™ asigura spalarea delicata de care are nevoie hainele tale. Inca un lucru esential de mentionat este Certificare ECARF pentru programul AllergyPlus. Acest program este dedicat oamenilor care sufera de alergii.

Doriti eficienta si liniste in timpul programelor de spalare? Avem vesti bune. Un alt aspect esential oferit de Bosch WAT24360BY este motorul cu tehnologie EcoSilence Drive™. Acest motor BLDC este un motor puternic, silentios si eficient energetic. Este atat de bun incat aveti 10 ani garantie pentru motor.

Caracteristici Bosch WAT24360BY

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse. Interfata de control functioneaza cu tehnologie TouchControl.
Capacitatea de incarcare al acestui model este de 8 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1200 RPM.

Programele sunt diverse si variate in functie de nevoile tale. O parte din programe disponibile:
Program rapid 30 /15 (min)
Program prespalare
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program colorate
Program consum redus energie
Program delicate
Program spalare manuala
Program Sport

Modelul acesta dispune si de un sistem de siguranta impotriva copiilor. Sistemele automate bazate pe senzori pot sa detecteze spuma si sa o elimine. Vibratiile sunt mult mai reduse cu ajutorul sistemul care controleaza electronic balansul.

Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata. Semnalizare acustica la terminarea programului de spalare este inca un factor important.

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 84.8 x 59.8 x 59 cm.
Material tambur: Inox.
Volum tambur: 63 litri.
Deschidere hublou 165 grade
Diametru hublou 32 cm

Nivelul zgomotolui la spalare este de 50 dB iar la centrifugare este de 74 dB.
Consum mediu anual de apa este de 9900 litri.

Pret Bosch WAT24360BY

Calitatea produsului este remarcabila. Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 2.500 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 21.04.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Bosch WAT24360BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star