REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAT24360BY – Capacitate 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED

Dragi prieteni astăzi vom vorbi despre o mașină de spălat cu caracteristici destul de bune pentru prețul său. Este vorba despre mașina de spălat rufe Bosch WAT24360BY care prezintă caracteristici impresionante și un consum redus de energie și de apă. Pe deasupra acest model are și o capacitate de încărcare generoasă despre care vom discuta în articolul care urmează.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mașina de spălat este prevăzută cu tehnologie modernă și prezintă încredere în eficiența energetică și funcționarea silențioasă. Mașina de spălat este prevăzută cu un motor performant capabil pentru a oferi o spălare perfectă cu un zgomot redus și vibrații foarte mici. Bosch WAT24360BY este o mașină de spălat de culoare albă care arată foarte foarte bine Ce este dotată cu un panou de comandă digital. Puteți citi mai multe detalii și să achiziționați după si verificat și

Review Bosch WAT24360BY

Mașina de spălat este prevăzută cu indicator de program care va fi afișate display led cu care a fost dotată. Aceste creveți observa și programul ales, și durata acesteia până la finalizare. Dumneavoastră puteți controla și treptele de temperatură și viteza de centrifugare. Viteza maximă de centrifugare este de 1.200 de rotații pe minut. Dumneavoastră puteți beneficia și de programarea întârziată.

Pret Bosch WAT24360BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Puteți programa mașina de spălat să pornească automat în intervalul orar de 24 de ore. Această funcție este foarte utilă și prezintă un mare interes din partea utilizatorilor. Mașina a fost dotată și cu un sistem care reduce zgomotul la funcționare, și acest zgomot a fost măsurat la nivelul de 50 de decibeli.

Mașina de spălat Bosch WAT24360BY  are în dotare 14 programe de spălare printre care și un program de spălare rapid de 15 minute. Este o mașină de spălat de foarte bună calitate pe care o recomandăm la superoferta pe care o găsiți mai jos.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Bosch WAT24360BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice