REVIEW – Masina de spalat rufe Electrolux EWF1497CDW2

Salutari. In acest review va prezint o masina de spalat exceptionala. Electrolux EWF1497CDW2 este o masina cu un consum redus de energie fiind clasata A+++ si o capacitate de incarcare de 9 Kg. 

Electrolux EWF1497CDW2

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acum tesaturile delicate sunt in siguranta. UltraCareTM Eco de la Electrolux asigura haine delicate chiar si la o spalare cu apa la 30 grade. Activarea detergentului si al balsamului este activat si amestecat intai intr-un compartiment special inainte de a ajunge la rufele tale. Astfel va ajunge in fiecare fibra al hainelor tale. Certificatul Woolmark Green asigura un tratament delicat tesaturilor din lana care au nevoie de spalare manuala.

Aveti o incarcatura mare? Nici o problema, spalati cu incredere orice cantitate de haine. Functia DirectSpray va arunca apa prin pulverizare chiar in mijlocul incarcaturii, asigurand o spalare perfecta de fiecare data indiferent de cantitatea de haine.

Acest Electrolux modelul EWF1497CDW2 ofera programe de spalare variate. Programul de UltraWash 60 asigura rezultate excelente in 60 de minute fara aconsuma foarte multa apa si energie electrica.

Avem de precizat ca un confort deosebit este asigurat de functia aburilor naturali. Hainele nu sunt cutate si se vor calca foarte usor pentru ca vor ramane moi si avand un aer proaspat ca si cum le-ati fi adus de afara.

Un alt lucru excelent este ca modelul acesta ajusteaza ciclul de spalare la incarcatura. Sistemul inteligent OptiSense ajusteaza ciclul de spalare selectat in functie de incarcatura de haine, consumul de apa si energie este optimizat.

Review Electrolux EWF1497CDW2

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse. Cele 10 programe de spalare asigura tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat. Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Vom specifica principalele programe de spalare:
UltraWash 60 Stoarcere / Drenaj
Clatire Cuverturi
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program delicate
Abur pentru reimprospatare
Abur pentru sintetice
Abur pentru bumbac

Pret Electrolux EWF1497CDW2

Recomandarea noastra -> AICI!

Consumul energetic la modelul Electrolux EWF1497CDW2 este deosebit de mic fiind clasata A+++ veti fi asigurati de facturi foarte mici la energia electrica. Doar 0.64 Kwh consuma acest model daca este folosit cu oricare dintre programele standard.

Ultimele detalii pe care le vom specifica sunt dimensiunile masinei care sunt de 85 x 60 x 63.9 cm si nivelul zgomotolui la spalare este de 51 dB si la centrifugare este de 75 dB. Consumul anual estimat de apa este de 10499 litri de apa. De asemenea dispune si de un sistem de clatire fara spuma.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Electrolux EWF1497CDW2
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice