REVIEW – T klima AC-09TK-T01 – Racoare la un super pret !

De curand am observat acest produs intr-un magazin si mi-am propus sa-l testez si eu. Dupa ce am facut-o, am revenit bineinteles cu un articol in care va prezint cele mai importante informatii despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Imi place ca T klima AC-09TK-T01 este foarte eficient fara sa iti sara-n ochi. Multe aparate vor sa fie ele centrul de interes al camerei, dar nu si T klima AC-09TK-T01. Singurul semn ca il aveti in camera va fi temperatura foarte joasa si foarte confortabila a aerului din camera. Si asta este un lucru bun, T klima AC-09TK-T01 potrivindu-se cu multe stiluri decorative. T klima AC-09TK-T01 vine cu o telecomanda cu 15 butoane, suficiente pentru toate functiile cu care este echipat, si un ecran in partea superioara. Unitatea interna T klima AC-09TK-T01 foloseste o metoda de afisare moderna, starea si temperatura fiind afisate luminos si mare direct pe suprafata unitatii interne, fiind foarte usor de citit din orice pozitie si in orice conditii de lumina. De asemenea, afisajul poate fi oprit in timpul functionarii, in caz ca deranjeaza.

Review T klima AC-09TK-T01

Pot sa va spun ca T klima AC-09TK-T01 nu este doar estetic, ci si eficient. La cei 9000 BTU ai sai, raceste foarte bine camerele de pana in 25 de metri patrati. Fiind in gama A++ a eficientei energetice de racire, si in gama A+ de eficienta energetica la incalzire, T klima AC-09TK-T01 nu consuma mult deloc, fata de alte aparate de aer conditionat. Pe langa asta, T klima AC-09TK-T01 este si foarte silentios, producand doar 19 dB, de-abia se aude. Si asta nu e tot, pe langa toate aceste functii impresionante, poate fi conectat si la WiFi, fiind un aer conditionat smart, astfel putand fi controlat direct de pe telefon, cu aplicatia speciala.

Pret T klima AC-09TK-T01

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 1500 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 14.12.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
T klima AC-09TK-T01
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice