REVIEW – Combina frigorifica Indesit LI7 FF2 W, Clasa A++, Tehnologie No Frost

Salutari. Daca cauti o combina frigorifica la un pret potrivit, ai nimerit unde trebuie. In acest articol prezentam combina frigorifica Indesit LI7 FF2 W care este foarte accesibila si ofera tehnologie No Frost si un volum mediu de 274 litri net, fiind potrivita pentru o familie mai mica care doreste sa pastreze alimentele pe termen lung in conditii excelente. 

Indesit LI7 FF2 W

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Prezentam tehnologia Full NoFrost care face diferenta. Aceasta tehnologie asigura performante bune ale aparatului frigorific si produsele tale vor rezista mai mult fara gheata depusa. Tehnologia este disponibila pentru frigider si congelator in mod independent, astfel nu se vor amesteca mirosurile din cele doua compartimente si nu vei mai fi nevoit sa dezgheti manual frigiderul.

Review Indesit LI7 FF2 W

Modelul poate fi oraganizat foarte eficient avand posibilitatea de a monta rafturile dupa bun plac. Rafturile gliseaza si se scot cu usurinta.

Consumul energetic este un factor important la o combina frigorifica, modleul Indesit LI7 FF2 W este clasat A++ ceea ce inseamna un consum relativ de 244 kw / an.

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 274 litri volum net, dintre care 186 litri sunt volum net frigider si 88 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 2 din sticla, 3 suporturi pe usa, si 3 compartimente ale congelatorului care dispun de sistem de dezghetare automat No Frost

Pret Indesit LI7 FF2 W

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul Indesit LI7 FF2 W dispune de usi reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie. Deschiderea usilor se face standard spre dreapta.

Specificam ca Indesit LI7 FF2 W are o dimensiune de 178 x 60 x 68 cm si motorul produce un zgomot decent de 45 dB.
Si ca un ultim detaliu specificam si un consum redus de energie de 244 kwh/an, ceea ce inseamna ca are o eficienta energetica superioara, acest model fiind clasat A++.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Indesit LI7 FF2 W
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Indesit