REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA – 288 litri, Clasa A+, Full No Frost

Salutari. In acest articol prezentam un produs frigorific de foarte buna calitate. Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA ofera tehnologie moderna la un pret accesibil.

Samsung RB29FDRNDSA

Maximizitati spatiul de depozitare intr-un mod convenabil. De multe ori cand dorim sa ajungem la un anumit produs din spatele frigiderului, trebuie sa navigam printre alimentele care ne stau in cale. Acum totul e mai simplu. Rafturile cu glisare asigura o accesibilitate facila la alimentele tale.

Review Samsung RB29FDRNDSA

Compresorul modelului Samsung RB29FDRNDSA este diferit de cele conventionale care au doua comenzi, pornit si oprit. Acest compresor efectueaza 5 cicluri pe baza modului in care este folosit, si de umiditatea din interior. Vei beneficia de un zgomot redus, si de o viata mult mai mare a compresorului.

Congelatorul are un compartiment cu o deschidere mult mai mare fata de compartimentele clasice. El se poate deschide complet facilitand accesul usor la alimente.
Iluminarea LED pe acest model arata uimitor si pe langa acest lucru asigura o buna vizibilitate in interior fara a degaja caldura

Dozatorul de apa situat inteligent fara sa ocupe prea mult spatiu, este un lucru foarte util. Pe timpuri de vara este tot ce iti doresti de la frigiderul tau Samsung.
Afisajul LED este pe exteriorul usii si furnizeaza starea temperaturilor din interiorul frigiderului si al congelatorului.

Pret Samsung RB29FDRNDSA

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior volumul este destul de generos avand 288 volum net total.
Frigiderul are 190 litri si congelatorul are 98 litri.
In interior gasim spatiul organizat pe 3 rafturi de sticla si 3 suporturi pe usa.
Inca un lucru interesant este si congelatorul care ofera 3 compartimente generoase cu o performanta de congelare de 12 kg / 24h.

Alte aspecte legate de Samsung RB29FDRNDSA sunt dimensiunea de 178 x 59.5 x 66.8 cm, si functiile de super racire si de super congelare care asigura o racire rapida al alimentelor proaspat introduse in interior.
Inca un lucru esential este sistemul Multiflow si un zgomot foarte greu de sesizat, producand doar 39 dB.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung RB29FDRNDSA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung