REVIEW – Electrolux ENN2851AOW – Un pret interesant !

Vreau sa vorbim in postarea de azi despre produsul Electrolux ENN2851AOW, pe care l-am testat pentru voi. Ca de obicei, va ofer informatii utile despre model, parerea clientilor, dar si cel mai bun pret de pe piata din Romania.

Sa va spun, Electrolux ENN2851AOW este o combina frigorifica foarte moderna, cu un stil foarte interesant: Electrolux ENN2851AOW este o combina frigorifica incorporabila, o puteti masca in perete, astfel nu va lua spatiu in camera, ci veti avea un perete plat cu o usa in el, pe care cand o veti deschide veti da de interiorul frigiderului si congelatorului Electrolux ENN2851AOW.

Review Electrolux ENN2851AOW

Sa va mai spun, Electrolux ENN2851AOW are, in partea de sus, in frigider, 5 rafturi incapatoare, in care puteti pune foarte multa mancare. Daca nu incape vreo oala puteti sa dati un raft mai sus sau mai jos, sa faceti loc, sau chiar sa scoateti raftul cu totul, sa ramana mai mult loc pe inaltime. Sub rafturi sunt doua lazi incapatoare pentru fructe si legume, special create pentru a pastra fructele si legumele cat mai proaspete pe o perioada cat mai lunga. Pe usa, Electrolux ENN2851AOW are tot felul de rafturi: este un raft mare sus, cu usa, iar sub el este un raft pentru borcane si sticle medii, mai jos fiind un raft exact la fel, pentru borcane si sticle medii, sub el Electrolux ENN2851AOW are un raft special pentru oua, cu support de oua integrat, pentru a sta ouale bine, iar sub raftul special pentru oua este raftul mare si rezistent, pentru sticlele de 2,5 L si mai mari. Congelatorul Electrolux ENN2851AOW este impartit in 3 compartimente, in care puteti pune tot felul de lucruri pentru a le ingheta.

Pret Electrolux ENN2851AOW

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte Electrolux ENN2851AOW lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Electrolux ENN2851AOW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice