REVIEW – Star-Light MBM-67AP un mini frigider la pret bun!

Salutare, prieteni! Perfect pentru spații mici , Frigiderul compact Star-Light MBM-67BL este ideal pentru camerele de hotel,  restaurante, baruri sau birouri. Chiar daca este un frigider de dimensiuni mici asta nu inseamna ca tehnologia moderna nu si-a pus amprenta pe functionarea acestuia.  Acesta detine un mini congelator iar in frigider rafturile  sunt realizate din metal durabil, pentru a asigura o durată lungă de viață, iar materialele folosite și proiectarea permit o intretinere foarte usoara si confortabila.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Pentru ca a fost inclus intr-o clasa de eficienta energetica foarte buna A+, este evident ca acest frigider va functiona la un consum optim de energie electrica, si mai mult, o va face silentios pentru ca nivelul de zgomot este redus datorita compresorului sau inteligent.Din aceasta cauza acest frigider poate fi plasat chiar in interiorul unui dormitor pentru ca nu va deranja sub nicio forma utilizatorul.

Review Star-Light MBM-67AP

Acesta dispune de un termostat reglabil pentru a regla temperatura interioara exact asa cum va doriti si se incadreaza in dimensiunile 63 x 44 x 51 cm. Este disponibil in mai multe culori, prezinta un design modern dar si un interior foarte bine conceput pentru stocare. Usa este prevazuta cu deschidere pe partea dreapta,  dar datorita sistemului usilor reversibile aceasta poate fi montata in functie de necesitate si pe partea stanga.

Chiar daca volumul sau nu depaseste 67 litri trebuie sa stiti ca, compartimentarea frigiderului este foarte practica. In functie de organizarea interioara poate asigura stocarea unui numar mai mare sau mai mic de produse, ce vor fi asigurate cu o racire foarte buna astfel incat acestea sa se mentina proaspete pentru mai mult timp. Puteti beneficia de suportul din usa frigiderului care este gata sa primeasca sticle chiar pana la 2 litri.

Pret Star-Light MBM-67AP

Recomandarea noastra -> AICI!

Frigiderul Star-Light MBM-67BL poate fi amplasat chiar oriunde, in primul rand datorita dimensiunilor sale mici dar si datorita design-ului sau, acesta se va asorta cu interiorul si va putea fi asezat chiar si in cele mai restranse locuri. Este economic si din punct de vedere energetic, acesta fiind inscris intr-o clasa energetica foarte buna A+, cu un consum anual excelent de numai 109 kwh/an.

Mini frigiderul Star-Light MBM-67BL poate fi o solutie foarte buna in multe situatii, si lucru cel mai important este faptul ca se poate integra printre cele mai fiabile aparate din aceasta categorie. Raportul calitate/pret este unul excelent,  iar pentru ca noi analizam mereu preturile din piata pentru a aduce informatii cat mai amanuntite clientilor nostri, va putem spune ca acest mini frigider poate fi achizitiont in mare parte din magazine la un pret de aproximativ 589 lei. Dar in aceasta perioada noi venim in sprijinul dvs. cu o oferta senzationala ce o veti gasi ceva mai jos pe aceasta pagina!

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Star-Light MBM-67AP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice