REVIEW – Platinium PF-09DC – Pareri si pret !

De curand am vazut produsul de care vorbim astazi, l-am testat, asadar am revenit cu un review. Va voi prezenta ce specificatii are acesta, ce parere si-au facut utilizatorii lui, dar si locul de unde poate fi cumparat la un super pret! Aparatul de aer conditionat Platinium PF-09DC este un model ce face parte din gama de top a producatorului avand o capacitate de racire 9000 BTU tehnologie inverter si o eficienta energetica A++ pentru un consum de energie mai redus ! Haideti sa aflam mai multe despre acest model !

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Pentru inceput doresc sa vorbim un pic despre design-ul acestui model ce este unul classic de culoare alba, elegant si minimalist fara elemente in plus, dispune de un display LED ascuns in partea frontala a aparatului iar acesta poate fi amplasat oriunde doriti ! De asemenea modelul avand un stil classic se potriveste cu orice décor al casei iar montarea acestui se efectueaza cu usurinta in doar cateva zeci de minute !

Review Platinium PF-09DC

Ca si tehnologie modelul dispune de tehnologia compresorului DC Inverter ce face ca temperatura din incapere sa fie reglata fara a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului. Compresorul functioneaza la o viteza variabila, care permite un consum adaptat de energie la necesitatile de temperatura din camere. Astfel, acesta nu se opreste, doar viteza de functionare a acestuia este ajustata automat in functie de necesitati. Intr-un sistem de aer conditionat cu tehnologie inverter, compresorul functioneaza la capacitate maxima pana cand temperatura este adusa la un nivel optim, dupa aceea, viteza acestuia fiind diminuata automat.

Pret Platinium PF-09DC

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea acest model se deosebeste fata de alte aparate de aer conditionat de pe piata prin tehnologia inverter ce garanteaza o performanta maxima si o eficienta energetica A ++ la un consum de energie minim ! Recomand cu incredere acest model . Pretul acestui model pe piata este de 1900 ron, insa noi am gasit oferta de pret redus care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Platinium PF-09DC
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice