REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAT20360BY – Capacitate 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Salut. In acest articol vom discuta despre posibilitatea cureteniei perfecte, pe care o veti avea de experimentat cu masina de spalat rufe Bosch WAT20360BY. Veti beneficia de haine mult mai curatem, si mai rezistente in timp. 

Bosch WAT20360BY

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Curetenia perfecta se obtine cu tehnologii moderne. Acum ai parte de tot ce iti doresti cu acest model deosebit produs de Bosch.

Tamburul are un design deosebit. Tamburul VarioPerfect™ asigura spalarea delicata de care are nevoie hainele tale. Inca un lucru esential de mentionat este Certificare ECARF pentru programul AllergyPlus. Acest program este dedicat oamenilor care sufera de alergii.

Un alt aspect esential oferit de Bosch WAT20360BY este motorul cu tehnologie EcoSilence Drive™. Acest motor BLDC este un motor puternic, silentios si eficient energetic. Este atat de bun incat aveti 10 ani garantie pentru motor.

Review Bosch WAT20360BY

Tehnologia ActiveWater Plus este impartita in trei categorii de optimizare. Asigura reglajul consumului de apa, prin identificarea incarcaturii cu ajutorul senzorilor. Pentru un consum echilibrat de apa senzorul ajusteaza nivelul de consum al apei in functie de nivelul incarcaturii, si de cantitatea acesteia.

Modelul acesta ofera un afisaj LED cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse.
Capacitatea de incarcare al acestui model este de 8 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1000 RPM.

Programele sunt diverse si variate in functie de nevoile tale. Ai la dispozitie 15 programe de spalare. O parte din programe disponibile:
Program rapid 30 /15 (min)
Program prespalare
Program lenjerie
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program colorate
Program consum redus energie
Program matase/perdele
Program delicate
Program spalare manuala
Program Sport

Modelul acesta dispune si de un sistem de siguranta impotriva copiilor. Sistemele automate bazate pe senzori pot sa detecteze spuma si sa o elimine. Vibratiile sunt mult mai reduse cu ajutorul sistemul care controleaza electronic balansul.

Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata. Semnalizare acustica la terminarea programului de spalare este inca un factor important.

Pret Bosch WAT20360BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 84.8 x 59.8 x 59 cm.
Material tambur: Inox.
Volum tambur: 63 litri.
Deschidere hublou 165 grade
Diametru hublou 32 cm

Nivelul zgomotolui la spalare este de 50 dB iar la centrifugare este de 74 dB.
Consum mediu anual de apa este de 9900 litri.

Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 2.500 lei.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Bosch WAT20360BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice