REVIEW – Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA – 337 litri, Clasa A+

Salutari. In acest articol vom discuta despre performantele de refrigerare ale combinei frigorifice Zanussi ZRB36101WA, care are un design modern si ofera un volum net de 337 litri. Este potrivita pentru o familie care doreste sa pastreze o cantitate medie de alimente proaspete cu un consum redus de energie.

Zanussi ZRB36101WA

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In interior exista o cutie de stocare cu mai multe functii de timp EasyStore care ofera acces facil la toate ingredientele mici sau condimente, foarte importante pentru tine.

Tehnologia avansata a compresorului, ofera un consum redus de energie, Zanussi ZRB36101WA fiind clasat A+ vei avea facturi mai mici la energia electrica.

Tehnologia NoFrost a fost implementata pentru frigider si congelator in mod independent pentru a nu amesteca mirosurile din cele doua compartimente. Aceasta tehnologie asigura performante bune ale aparatului frigorific si produsele tale vor rezista mai mult fara gheata depusa.

Review Zanussi ZRB36101WA

Tehnologia LED asigura o lumina foarte buna cu un consum foarte redus de energie, si emisii de caldura care sunt imposibil de sesizat. Ai o vizibilitate mai buna la toate alimentele tale.

Modelul acesta este generos ca spatiu si vine cu un volum total de 337 litri net. Compartimentul frigider are 226 litri volum si congelatorul are 111 litri volum.
In interiorul lui Zanussi ZRB36101WA spatiul a fost organizat astfel:
3 rafturi din sticla
3 suporturi pe usa
3 compartimente congelator cu sistem No Frost
1 compartiment pentru legume si fructe

Pret Zanussi ZRB36101WA

Recomandarea noastra -> AICI!

Acum vom vorbi despre dimensiuni si alte aspecte care ne vor face sa ne gandim daca merita sa facem alegerea corecta in privinta achizitionarii acestui model.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 185 x 59 x 63 cm, usile au o deschidere standard spre dreapta si de asemenea usile sunt reversibile, acest lucru este minunat pentru ca iti ofera o libertate in ceea ce priveste locul de amplasare a produsului.

Pe langa acest aspect specificam un consum foarte redus de energie, lucru care urca frigiderul intr-o clasa superioara de eficienta energetica A+.
Modelul acesta a fost dotat cu un motor care produce un zgomot foarte mic de 40 dB.

Pretul de azi 09.07.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Zanussi ZRB36101WA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Zanussi