REVIEW – Masina de spalat rufe Siemens WM14W540EU – Capacitate 9 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Salutare. In acest articol vom discuta despre masina de spalat rufe care vine sa ne impresioneze. Siemens WM14W540EU este un model performant cu o capacitate de 9 Kg si consum redus de energie. 

Siemens WM14W540EU

Acest model ofera programe personalizate pentru fiecare tip de spalare, si in plus functiile se ajusteaza dupa tipul materialelor din care sunt facute hainele pentru a putea obtine rezultate impecabile cu un consum echilibrat de energie electrica, apa si detergent.

Acest model ofera cele mai eficiente programe de spalare despre care o sa discutam in acest review.

Te-ai saturat de petele excesive de care scapi greu? Acum acest model ofera un program pentru indepartarea celor mai dificile 4 tipuri de pete.

Acum ai si un indicator al consumului de energie. Vei sti exact cat consuma masina ta de spalat. Aceasta caracteristica este demna de un model premium.

Review Siemens WM14W540EU

Programele sunt multe si vei avea cate un program care se va potrivi cu nevoile tale.

Programe speciale: Evacuare, Dessous, Outdoor, Camasii/Business, sports/fitness, Super 15, Rapid/Mix, Clătire/Centrifugare, Hygienic, DrumClean (cu reminder), Lana – spalare manuala, Delicate / Matase 30

De asemenea un program eficient este VarioPerfect: pentru programe mai rapide care asigura un consum de energie redus, cu pastrarea rezultatelor impecabile la spalare.

De asemenea Siemens WM14W540EU ofera cateva optiuni si dotari avansate.
Optiune de spalare cu apa rece
Recunoasterea spumei reziduale
iQdrive: cea mai eficientă şi silentioasă tehnologie de motorizare
AntiVibration Design: stabilitate sporită şi nivel de zgomot scăzut
WaveDrum: pentru spălarea eficientă și protecția țesăturilor
Detectarea greutatii/cantitatii rufelor – Controlul balansului
Selector centrifugare
WaterPerfect Plus – sistem pentru controlul eficient al consumului de apă

Pret Siemens WM14W540EU

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta dispune de un afisaj LCD care ofera informatii detaliate despre programele de spalare incluse. Cele 10 programe de spalare asigura tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat. Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Consumul energetic este deosebit de mic fiind clasata A+++, masina aceasta va garanta facturi foarte mici la energia electrica. Cand masina si-a terminat programul vei fi semnalizat acustic ca programul de spalare sa finalizat.

Ultimele detalii pe care le vom specifica sunt dimensiunile masinei care sunt de 84.5 x 60 x 59 cm si nivelul zgomotolui la centrifugare este de 72 dB iar cel la spalare este de 48 dB. Consumul anual estimat de apa este de 11220 litri de apa.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Siemens WM14W540EU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice