REVIEW – Combina frigorifica Zanussi ZRB33103WA – Capacitate 303 l, Clasa A++

Salutari. Combina frigorifica este un lucru esential in orice bucatarie. Noi recomandam un model deosebit si anume Zanussi ZRB33103WA care este o combina frigorifica alba care arata superb, si are un design reusit, oferind tehnologie moderna la un pret accesibil. 

Zanussi ZRB33103WA

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Zanussi ZRB33103WA

Stocarea alimentelor este mai usoara acum, avand la dispozitie rafturi cu utilizare dubla modelul poate gazdui doua sticle mari iti va oferi optiuni extinse de stocare a sticlelor.

In interior exista o cutie de stocare cu mai multe functii de timp EasyStore care ofera acces facil la toate ingredientele mici sau condimente, foarte importante pentru tine.

Tehnologia avansata a compresorului, ofera un consum redus de energie, Zanussi ZRB33103WA fiind clasat A++ vei avea facturi mai mici la energia electrica.

Caracteristici Zanussi ZRB33103WA

Modelul acesta este generos ca spatiu si vine cu un volum total de 303 litri net. Compartimentul frigider are 194 litri volum si congelatorul are 109 litri volum.
In interiorul lui Zanussi ZRB33103WA spatiul a fost organizat astfel:
2 rafturi din sticla
3 suporturi pe usa
2 compartimente congelator
1 compartiment pentru legume si fructe

Acum vom vorbi despre dimensiuni si alte aspecte care ne vor face sa ne gandim daca merita sa facem alegerea corecta in privinta achizitionarii acestui model.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 174.5 x 59.5 x 64.7 cm, usile au o deschidere standard spre dreapta si de asemenea usile sunt reversibile, acest lucru este minunat pentru ca iti ofera o libertate in ceea ce priveste locul de amplasare a produsului.
Pe langa acest aspect specificam un consum foarte redus de energie de 231 kwh pe an, lucru care urca frigiderul intr-o clasa superioara de eficienta energetica A++.

Modelul acesta a fost dotat cu un motor care produce un zgomot foarte mic de 38 dB si are o autonomie in cazul unei caderi de curent de 24 ore.
Lungimea cablului de alimentare este de 2.4 m si dispune si de Picioruse reglabile.

Pret Zanussi ZRB33103WA

Este un model care este potrivit pentru o familie medie care doreste alimente prospete si un consum redus de energie.
Noi am cautat acest produs la alte magazine si a fost gasit la un pret de 1.900 lei. 

Pentru pretul zilei de astazi 28.05.2020 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Zanussi ZRB33103WA
Stele acordate
51star1star1star1star1star