REVIEW – Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA,9000Btu ,Clasa A++,Wi-Fi Ready

Salutare, prieteni! Noile modele de aparate de climatizare  Mitsubishi Electric MSZ WN25VA -, fac parte din gama premium a aparatelor de aer conditionat, care vin cu un concept nou de tehnologie invertor pentru racire/incalzire mult mai eficienta, dar si cu un design modern. As vrea sa precizez faptul ca fiecare element a fost proiectat cu maxima atentie de expertii Mitsubishi  astfel incat acum  indeplineste cele mai inalte standarde! Seria M răcește sau încălzește camerele de dimensiuni mici și mijlocii, si sunt foarte economice energetic. Sistemele avansate pot fi instalate în soluție unică sau multi-split în case, birouri mici sau clinici asigurand un aspect deosebit de placut.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Ca urmare a intervalului de funcționare extins în modul de răcire de la -10 ° C la + 46 ° C, modelul Mitsubishi Electric MSZ WN25VA a fost  inzestrat cu performante remarcabile in conparatie cu modelele din seria mai veche. Econo cool este o  Funcție inteligentă de reglare a temperaturii ,care ajusteaza cantitatea de flux de aer direcționată către corp pe baza temperaturii aerului evacuat. Setarea temperaturii poate fi mărită cu 2 ° C fără pierderea confortului, sporind astfel eficiența energetică cu 20%. Managementul inteligent al puterii de ventilație a unității exterioare asigură performanțe optime, chiar și atunci când temperatura exterioară este scăzută.

Review Mitsubishi Electric MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA

 

DC Inverter

Codurile de verificare sunt ale aparatului sunt afișate pe ecranul telecomenzii sau al indicatorului de funcționare pentru a informa utilizatorul cu privire la orice defecțiuni. Un avantaj de luat in considerare este utilizarea funcției pompei de căldură,  cu ajutorul careia puteți încălzi camera într-un mod eficient de economisire a energiei. Performanța ridicată chiar și la temperaturi scăzute asigură de asemenea un consum redus de energie. În multe cazuri, este posibilă înlocuirea sistemelor convenționale de încălzire cu pompe de căldură.

Pentru un aer perfect curat, filtrele inteligente permit obținerea unei purități înalte a aerului, eliminând efectiv mirosurile, bacteriile și alergenii din cameră. Spălarea filtrului nu degradează eficiența funcționării acestuia, astfel incat cu noul model Mitsubishi Electric MSZ WN25VA, de acum te bucuri de un aer atat  racoros si placut cat si curat!

Pret Mitsubishi Electric MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca doriti sa va asigurati confortul maxim pentru cele mai sufocante zile din toiul verii, acesta este momentul dvs.!  Achizitionand acest aparat de aer conditionat de la Mitsubishi Electric MSZ WN25VA, acesta  vine la pachet cu reduceri la consumul de energie, performanta maxima cu tehnologia invertor dar si un design finisat in linii moderne. In plus raportul calitate/pret este unul excelent!

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Mitsubishi MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA
Stele acordate
51star1star1star1star1star