REVIEW – Aparat de aer conditionat Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC , Inverter, 24000 BTU, Clasa A++

Astazi m-am gandit sa va vorbesc despre un produs comercial pe care il apreciez dupa ce l-am avut in teste timp de cateva saptamani. In acest articol vei descoperi mai multe detalii despre un model de aer conditionat ideal pentru orice firma care are de acoperit suprafete mai mari fata de camerele unei camere obisnuite. Modelul pe care l-am testat in aceste zile este de la Fujitsu si are foarte multe caracteristici interesante.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Este vorba despre aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC, un model modern si compact care iti poate fi de mare ajutor in special pe timpul verii, atunci cand temperaturile cresc considerabil. L-am testat foarte mult pentru a vedea care este randamentul maxim si am putut sa racesc destul de rapid si o incapere de 80 mp.

Review Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC

Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC

Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC este un aparat de aer conditionat cu o putere de 24.000 BTU. In plus, face parte din cea mai buna clasa energetica, deci nu iti vei face foarte multe probleme cand vine vorba de consumul de energie electrica. Noul model vine echipat cu cele mai bune tehnologii pentru a avea un debit de aer mai bun atat pentru incalzire cat si racire.

Pret Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC

Recomandarea noastra -> AICI!

Datorita puterii mari a motorului inverter, acest model poate asigura in orice incapere confort maxim in mai putin de 20 de minute. Zgomotul este redus atat la interior cat si afara acolo unde se afla unitatea principala. Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC se controleaza direct de pe telecomanda si are o multime de functii interesante pe care le poti programa pe intreaga zi.

Nivelul de zgomot al modelului Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC este de doar 50 dB. In final tin sa precizez ca recomand cu caldura acest model de aer conditionat pentru firme deoarece este un model comercial care va acoperi o suprafata mare in fiecare zi. Intra acum pe Emag si comanda acest produs la o oferta de nerefuzat.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Fujitsu ASYG24LFCC-AOYG24LFCC
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice