REVIEW – SMEG FAB10RB raport, calitate si pret!

Salutare, prieteni! Va recomand sa adăugați o notă de stil retro în bucătăria dvs. cu frigiderul Smeg FAB10LB !  Finisat în alb clasic pentru a se potrivi perfect cu celelalte aparate  electrocasnice deja prezente, acesta completeaza excelent orice decor, si ceea ce este cel mai important  este  faptul ca a fost dotat si  cu funcții de răcire impecabile pentru a  fi atat un frigider elegant precum si performant.

Cu cei 120 litri spațiu de depozitare, veți putea stoca o cantitate foarte buna de alimente, pe rafturile rezistente care la nevoie se pot extrage si ajusta in functie de necesitatea fiecarui utilizator.

Review SMEG FAB10RB

Există  si un sertar pentru fructe și legume care ajuta la pastrarea pe termen lung a prospetimii acestora dar si spatiul lateral din usa frigiderului care poate gazdui si sticle de pana la 2 litri. Compresorul eficient  ofera aparatului o functionare incredibil de silentioasa la un nivel de zgomot de doar 37 db, dar se va ocupa si de intreaga functionare eficienta a dispozitivului.  Fiind incadrat in clasa energetica A+ va fi asigurata o functionare cu un consum redus de energie de numai 169 kwh/an  funcționând eficient pentru o conservare de lunga durata a alimentelor stocate.

Pret SMEG FAB10RB

Recomandarea noastra -> AICI!

Compartimentul de congelare al frigiderelor Smeg FAB 10RB oferă o congelare de patru stele și este perfectă pentru păstrarea înghețatei și deserturilor delicioase congelate,  dar pune la dispozitie si  o tavă utilă pentru cuburi de gheață necesare pe perioada verii. Volumul congelatorului contine 13 litri si are o capacitate de congelare pentru o cantitate de 2 kg alimente/zi. Remarcabila este de asemenea si autonomia fara curent de 10 ore,  utila in cazul intreruperii furnizarii cu energie electrica.

Elegant și gata pentru viața de familie, Smeg FAB10 este perfect dacă doriți ceva puțin diferit vizual fără a fi  compromise  caracteristicile și performanța. Raportul dintre calitatile sale extraordinare si pretul acestuia este unul foarte bun, lucru sustinut in egala masura atat de catre spacialisti cat si de consumatori. Pentru ca noi stim ca fiecare simte nevoia sa afle care sunt preturile in piata, ne-am informat pentru dvs. si am constatat ca acestea se invart in jurul sumei de 5097 lei. Insa daca va doriti cu adevarat o oferta foarte speciala noi v-o punem la dispizitie in aceasta perioada si o veti descoperi citind randurile de mai jos!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SMEG FAB10RB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice