REVIEW – MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+ – Pret si pareri !

Dragii mei, va salut! Azi mi-am propus sa va ofer informatii despre acest produs, pe care l-am testat chiar saptamana trecuta. El are un pret foarte bun in raport cu performantele sale si este foarte apreciat de catre cumparatori!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In opinia mea, este un aer conditionat foarte bun, ce raceste rapid si usor camera. Acest MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+ este plin de functii interesante, printre care Modul iECO – aparatul de aer condiționat este echipat cu tehnologia iECO de economisire a energiei, care se sinergizează perfect cu sistemul de invertoare foarte eficient. Vă puteți răsfăța cu o răcoare confortabilă în timp ce economisiți energie cu până la 60% în decurs de 8 ore.  MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+ are si filtru de praf. Filtrul de praf îndepărtează praful și particulele nocive din aerul interior. Filtru catalizator rece – filtrul de catalizator rece absoarbe particule dăunătoare, cum ar fi formaldehida și amoniacul.

Review MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+

Ionizatorul MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+ produce milioane de ioni negativi care neutralizează toate elementele nocive prezente în casa dumneavoastră, cum ar fi miros, praf, fum și particule de polen, pentru a vă oferi aer proaspăt și sănătos. Autocurățire automată – aripioarele de răcire sunt curățate și uscate automat pentru a vă asigura că respirați în permanență aer proaspăt și extindeți durata de viață a aparatului de aer condiționat.

Pret MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+

Recomandarea noastra -> AICI!

Imi place ca MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+ are toate aceste functii practice si interesante:  aparatul de aer condiționat MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+ utilizează o tehnologie de pornire de înaltă frecvență pentru a genera un flux puternic de aer rece într-un timp extrem de scurt pentru confortul instant. Super Cool – funcția distinctivă “Super Cool” a aerului condiționat MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+ poate fi activată cu o singură atingere. Roata ventilatorului care funcționează la viteză mare acționează rapid temperatura camerei până la 17 ° C, cu un debit mai puternic de aer.

Pretul de azi 18.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
MONOSPLIT MSAFBU-12HRDN8-QRD0GW+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice