REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB – Culoarea Bej!

Salutare, prieteni! Nu stiu ce ati facut in ultimul timp, insa eu am testat pentru voi combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB, pe care v-o prezint in randurile urmatoare. Va voi spune tot ceea ce m-a impresionat la acest produs, ce parere au cei care deja il detin, dar, cel mai important, care este magazinul online de la care il puteti achizitiona la un pret special!

Beko RCNA400E20ZB

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Dupa cum bine puteti observa in imaginea de mai sus, Beko RCNA400E20ZB ne incanta cu o eleganta iesita din comun. Designul este unul superb, iar asta se datoreaza culorii bej pe care produsul o are. Personal recomand acest model pentru cei care se bucura de o bucatarie moderna si eleganta in acelasi timp.

Vorbim despre o combina frigorifica destinata unei familii de minim 3 membri, deoarece este una incapatoare. Ea are un volum net de 354 litri, dar si o inaltime pe masura, nu mai mica de 201 cm.

 

La prima vedere, observam cu usurinta un display LED pe usa frigiderului. Acesta ne permite sa setam temperatura atat din frigider, cat si din congelator, dar ne si ofera permanent informatii utile despre modul de functionare al electrocasnicului.

Review Beko RCNA400E20ZB

In interior, care este iluminat de o sursa LED, regasim 4 rafturi bine compartimentate, construite din sticla securizata, plus un suport orizontal pentru sticle. Mai jos, avem doua spatii special construite pentru fructe si legume, dar si pentru lactate sau mezeluri. Acestea folosesc tehnolgii speciale ce fac ca prospetimea alimentelor sa fie pastrata o perioada mult mai lunga de timp.

Pe usa frigiderului avem trei rafturi obisnuite dedicate borcanelor si oualelor. Totusi, un aspect interesant este dat de cel de-al patrulea raft. Acesta este special construit pentru ca sticlele XXL sa poata fi depozitate fara probleme.

Pret Beko RCNA400E20ZB

Recomandarea noastra -> AICI!

Printre cele mai importante functii pe care Beko RCNA400E20ZB le foloseste sunt: Ion Guard, EverFresh+, NeoFrost si Filtrul de Carbon. Toate acestea fac ca procesul de racire si congelare sa fie unul foarte bine efectuat, dar ne ofera si o protectie impotriva bacteriilor si mirosurilor neplacute.

Congelatorul functioneaza perfect, fara sa produca gheata excesiva, iar procesul de dezghetare se face automat. Apropo de asta, in momentul in care acesta functioneaza, zgomotul produs este aproape insesizabil.

 

Concluzionand, Beko RCNA400E20ZB se adreseaza celor care vor o combina frigorifica de ultima generatie, cu un aspect deosebit, eficient si economa. Pentru a o cumpara, va trebui sa scoateti din buzunar aproximativ 2600 RON.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko RCNA400E20ZB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice