Arctic AK60340NFMT+

Prieteni, acum cateva zile mi-a atras atentia acest produs asa ca am deci sa fac review complet asupra acestuia. Lucrul acesta m-a facut sa caut si o oferta mai buna si bineinteles o sa o aflati si voi in acest articol.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre Arctic AK60340NFMT+ pot sa va spun ca este o combina frigorifica foarte buna, avand o capacitate foarte mare, este foarte spatioasa, arata foarte bine, modern, si are manerele amplasate foarte bine – pe lateralul usii frigiderului, nu in partea de jos, ca la alte combine frigorifice. Este mult mai placut si mai usor de deschis, o deschizi intuitiv, iti vine mana direct pe maner.

Review Arctic AK60340NFMT+

Sa va spun, Arctic AK60340NFMT+ are in partea cu frigiderul 4 sertare foarte incapatoare, pe care le puteti muta mai sus sau mai jos in functie de nevoile de stocare, si puteti si sa le scoateti pentru a avea un spatiu mai inalt pentru nevoi speciale de refrigerare. Sub aceste rafturi este o lada foarte incapatoare, special conceputa pentru a mentine fructele si legumele proaspete.

Pe usa frigiderului, in parte de sus, este un raft special pentru oua, cu spatiu special in care puneti ouale si stau fixe in timp ce deschideti usa frigiderului. Sub acest raft Arctic AK60340NFMT+ mai are inca un raft pentru borcane, si un raft sub el cu mai mult loc si mai rezistent, special creat sa tina sticlele mari. Arctic AK60340NFMT+, in partea congelatorului, are o lada mare si doua lazi mai mici, pentru o stocare mai eficienta a produselor – puteti sorta 3 tipuri diferite de produse, unul in fiecare lada.

Pret Arctic AK60340NFMT+

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Arctic AK60340NFMT+ foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 1500 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic AK60340NFMT+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice