REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW – Capacitate 310 litri, Clasa A+, No frost

Salutari. In cele ce urmeaza vom prezenta un aparat frigorific modern, care este dedicat bucatariilor cochete. Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW este tot ce iti doresti cand vine vorba de design. Insa si la capitolul tehnologie sta foarte bine acest electrocasnic.

Samsung RB31FERNDWW

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Designul elegant al lui Samsung RB31FERNDWW este din clasa premium avand un finisaj modern cu elemente metalice care vor incanta privirea.

Interiorul este racit acum uniform si se asigura o temperatura constanta si uniforma. Aerul rece este distribuit la fiecare raft in parte, asta este o diferenta majora de calitate care recomanda acest produs.

Review Samsung RB31FERNDWW

Este dotat cu Zona Fresh unde este situat un sertar inteligent care a fost proiectat pentru a oferi mediul ideal pentru pastrarea produselor din carne, si pentru a pastra aroma acestora pe un termen lung de timp.

Sistemele No Frost sunt separate in frigider si congelator astfel nu se face schimb de aer si bineinteles nici de mirosuri. Este un lucru minunat, pentru ca veti scapa de procedeul de dezghetare manuala.

Temperaturile modelului Samsung RB31FERNDWW sunt afisate din congelator si frigider pe un display LED si setarile de temperatura se pot face din panoul extern montat pe exterior.

Motorul lucreaza inteligent si isi prelungeste viata printrun mod de lucru flexibil dupa necesitati. Un compresor invertor digital controleaza automat viteza in functie de cererea de racire la cele 7 niveluri. Se utilizeaza mai putina energie si astfel se reduce uzura pentru o performanta pe termen lung.

Iluminarea LED pe acest model arata uimitor si pe langa acest lucru asigura o buna vizibilitate in interior fara a degaja nici unpic de caldura.

Pret Samsung RB31FERNDWW

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior volumul este destul de generos avand 310 volum net total.
Frigiderul are 212 litri si congelatorul are 98 litri.
Spatiul interior a fost compartimentat foarte eficient si este organizat pe 3 rafturi de sticla si 4 suporturi pe usa. Congelatorul a fost compartimentat in 3 sectiuni.
Acest model dispune de lada pentru legume si fructe cu un compartiment si umididate controlata.

Alte aspecte legate de Samsung RB31FERNDWW sunt dimensiunea de 185 x 59.5 x 66.8 cm,Inca un lucru esential este ca asigura un confort deosebit prin sistemele independente No Frost si compresorul modern produce un zgomot foarte mic, de doar 39 dB.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung RB31FERNDWW
Stele acordate
51star1star1star1star1star