REVIEW – SIEMENS iQ800 WM14VG90

Sunteti in cautarea produsului SIEMENS WM14VG90 ? Atunci postarea de azi vi se adreseaza! Aflati totul despre model, inclusiv parerea cumparatorilor si un pret bun de pe piata din Romania!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va zic mașina de spălat complet automată WM14VG40 de la Siemens nu înseamnă doar economie în ceea ce privește consumul. Modelul clasei mijlocii superioare înregistrează, de asemenea, ca nimeni altul în ceea ce privește economia de timp.

Un așa-numit speedPack XL este responsabil pentru acest lucru, care, printre altele, are două programe scurte pentru cantități mai mici de rufe la bord. În programul powerSpeed ’59, puteți spăla până la cinci kilograme de rufe murdare în mod normal în mai puțin de o oră. Rezultatele spălării ar trebui să convingă fără efort.

Un alt plus, în primul rând pentru părinți: cu ajutorul sistemului anti-pete, declarați război celor mai încăpățânate tipuri de pete.

Temperatura, timpul de înmuiere și mișcările tamburului sunt adaptate la selecția dvs., iar aparatul oferă, de asemenea, o recomandare de încărcare pentru fiecare program.

Review SIEMENS iQ800 WM14VG90

Mi-a placut faptul ca puteti sa va accelerați procesul de spălare cu funcția de economisire a timpului varioSpeed, obțineți rezultate optime de spălare în mai puțin de 1 oră cu programul powerSpeed59 ‘sau spălați rufele în timp record cu programele super15’ și super30 ‘. Cu speedPack XL pentru mașinile de spălat.

Pret SIEMENS iQ800 WM14VG90

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita toti banii acest produs WM14VG90.

Este la un pret de aproape 7200 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SIEMENS iQ800 WM14VG90
Stele acordate
51star1star1star1star1star