REVIEW – Whirlpool FWL71252WEU – Super calitate la un pret redus !

Bine v-am regasit! In review-ul de azi vorbim despre Whirlpool FWL71252WEU, model pe care l-am testat ca de fiecare data pentru voi. Descoperim toate informatiile tehnice importante, dar si ce parere si-au facut cei care deja il detin!

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Despre Whirlpool FWL71252WEU pot sa va spun ca este o masina de spalat foarte foarte buna, spala bine toate tipurile de rufe, haine, tot, spala impecabil si dupa stoarcere le lasa aproape uscate. Le si stoarce foarte bine. Si consuma foarte putin.

Review Whirlpool FWL71252WEU

Sa va spun,Whirlpool FWL71252WEU este o masina de spalat automata, asta inseamna ca aveti la dispozitie multe programe automate de spalare ce au fost gandite si integrate de catre inginerii de la Whirlpool in aceasta masina de spalat automata Whirlpool FWL71252WEU.  Masina de spalat automata Whirlpool FWL71252WEU are 14 programe automate de spalat ce se pot selecta cu rotita pentru selectia programului automat de spalare, aceasta rotita pentru selectia programului automat de spalare fiind amplasata pe partea din fata a masinii de spalat automate Whirlpool FWL71252WEU. Selectia programului de spalat automat se face foarte simplu cu rotita de selectie a programului automat de spalare, doar rotiti rotita de selectie a programului automat de spalare cu indentatia inspre programul automat de spalare dorit, si l-ati selectat. In partea din stanga a rotitei de selectie a programului automat este butonul de pornire si oprire a masinii de spalat automate Whirlpool FWL71252WEU, iar in dreapta este butonul pentru pornire si pauza program de spalare automat.

Pret Whirlpool FWL71252WEU

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs  Whirlpool FWL71252WEUare un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 1300 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool FWL71252WEU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice