Frigider cu 2 usi Beko RDNE350K20X, 314 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox

Frigider cu 2 usi Beko RDNE350K20X, 314 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox

Astazi vorbim despre un frigider dotat cu cele mai noi tehnologii disponibile. Una din tehnologii este Active Dual Cooling care asigura o racire cu 20% mai rapida. Este practic si foarte functional si poate fi asezat oriunde in bucatarie. Este un produs foarte atragator aratand foarte bine, are doua usi si un volum destul de mare de stocare.

Beneficiaza de cele mai noi tehnologii existente pastrand legumele si fructele proaspete pentru foarte mult timp. Acest model redefineste tehnologia No-Frost in tehnologia NeoFrost folosind sistemele Active Dual Cooling vor creea un mediu foarte potrivit pentru alimentele tale si pentru legume pastrand prospetimea timp foarte indelungat.

capture-1

 

Modelul acesta include un filtru anti-mirrosuri care este construit din carbon si asigura igiena si nu permite propagarea mirosurilor neplacute. Sistemul are proprietati anti-bacteriene astfel igiena este egala cu prospetimea fructelor si legumelor care vor fi intodeauna ca si proaspat culese. Si tehnologia Active Fresh Blue Light va mentine fotosinteza fructelor si legumelor, aceasta lumina va fi activa tot timpul in frigider.

Este un model foarte incapator si foarte apreciat de catre cei care au mai cumparat acest produs. Frigiderul cu doua usi Beko RDNE350K20X are un Volum net total de 314 Litri dintre care 241 L volum net are frigiderul si 73 L congelatorul. Acest model are 3 rafturi din sticla si 3 suporturi pe usa astfel incat vei putea pune foarte multe produse intr-un mod aranjat si organizat. Trebuie sa specificam ca si congelatorul are 2 compartimente si o capacitate de congelare de 3,5 Kg pe 24 ore.

Acest model este construit din Inox antiamprenta cu deschidere standard spre dreapta. In interior toata lumina este asigurata de tehnologia LED. Dimensiunea acestui produs este de 172 x 59.5 x 65 cm. Ca si model este unul destul de economic cu un consum de 295 KWh pe an, si de asemenea este un produs din clasa de consum energetic A+. In Pe partea de zgomot produce doar 43 db. Are o autonomie fara energie electrica de 15 de ore.

Toate acestea fiind spuse credem ca este un frigider de top cu multe functii potrivit pentru o familie mare. Este un produs foarte fiabil si se poate gasi in alte magazine la un pret de 3.000 lei.

Pretul de azi 18.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice, Frigidere