REVIEW – Panasonic CS-KE35TKE – Racoare la un pret beton !

Bine ati revenit! Pentru dumneavoastra am testat Panasonic CS-KE35TKE, iar acum vi-l voi prezenta in randurile de mai jos. Veti afla toate detaliile despre el, inclusiv ce pret are, dar si ce parere au clientii despre el!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pentru inceput  as vrea sa incep cu sistemul de purificare a aerului pe care il are incorporat prin filtrele din interior care il fac sa fie si un purificator de aer exceptional. Procesul de preparare a aerului înainte de răcire sau încălzire începe prin aspirarea aerului peste filtru. Pe primul filtru de plasă există impurități mari și praf. După îndepărtarea particulelor brute, aerul trece către celălalt, filtrul de carbon în care este separată grăsimea.

O alta functie care m-a surprins placut estea una pasiva, ce reduce zgomotul pe care il scot turbinele de aer, facandu-l practic un dispozitiv bun pentru utilizare in toate mediile locuibile (Birouri/locuinte/etc).
Datorita ventilaotrului silentios pe care il are, zgomotul este in jur de 19dB, facand astfel posibil si dormitul in timpul utilizarii aparatului de aer conditionat Panasonic CS-KE35TKE

Review Panasonic CS-KE35TKE

Pe mine m-a impresionat foarte mult designul minimallist si componentele subtiri dar rezistente din care este conceput, devenind astfel unul dintre cele mai fiabile aparate de aer conditionat ce pot fi folosite in orice locuinta/birou. Poate fi instalat cu usurinta in orice loc, deasupra usilor/ferestrelor sau alte spatii inguste.

Recomand cu caldura ultilizarea acestui produs Panasonic CS-KE35TKE , care este o placere de utilizare la casa omului din punct de vedere estetic, functional dar si economic, reducand factura anuala sau lunara de curent electric spre deosebire de celelate dispozitive. Pe langa asta, fiind foarte usor de utilizat si de la departare utilizand functioa de telecomanda digitala pe smartphone-ul dvs printr-o conexiune wi-fi pe langa cea normala.

Pret Panasonic CS-KE35TKE

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs Panasonic CS-KE35TKE il puteti gasi la un pret de aproapte 2000 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 18.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Panasonic CS-KE35TKE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice