REVIEW – Whirlpool AWO/C 62010 pret si benefici!

Saptamana asta am avut in teste foarte multe produse asa ca m-am hotarat sa va prezint cateva modele interesante. O sa incepem astazi cu un model de masina de spalat rufe pe care am recomandat-o in mod special si apropiatiilor mei. Are un raport pret-calitate excelent si se gaseste la o oferta de nerefuzat pe site-ul celor de la Emag. Whirlpool AWO/C 62010 este masina de spalat rufe pe care o sa v-o prezint in articolul acesta.

Este o masina de spalat puternica cu peste 1000 rpm care va reusi sa va ofere cea mai buna calitate de spalare. Acest model se gaseste la Emag pe culoare alba si are un design modern desi nu asta ne intereseaza in mod special la acest produs. Masina de spalat este foarte importanta in orice familie mai ales ca in fiecare saptamana se strang rufe murdare ce trebuie spalate. Nimeni nu isi mai permite luxul de a pierde timp spaland de mana asa ca o masina de spalat iti va usura munca foarte mult.

Review Whirlpool AWO/C 62010

Modelul Whirlpool AWO/C 62010 are un consum mediu de 9000 litri de apa pe an. Face parte dintr-o clasa superioara de energie asa ca va avea un consum foarte redus la fiecare spalare. Pe timpul testelor am sesizat faptul ca are un consum chiar mai mic decat o combina frigorifica din clasa A+ chiar daca rolul rau este mult mai puternic si are nevoie de energie pentru a roti la 1000 rpm la fiecare spalare.

Pret Whirlpool AWO/C 62010

Recomandarea noastra -> AICI!

Este un model recomandat pentru 1-2 membri insa poate fi folosit si de o familie numeroasa. Capacitatea maxima la o spalare este de 6.2 kg. Hubloul are deschidere pe partea stanga iar cele 13 programe de spalare se activeaza din panoul digital. Al saselea simt are un rol esential atat in reducerea consumului de energie cat si in cresterea calitatii spalarii. In final precizez si faptul ca masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 62010 este un model performant pe care il veti achizitiona la cel mai bun pret de pe Emag.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool AWO/C 62010
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice