Frigider Gorenje ORB152X – nuanta Silver

Salutari. In acest articol discutam astazi despre un model de frigider de o calitate superioara care ne-a impresionat prin designul clasic, o culoare speciala si prin tehnologii moderne. Este un produs de exceptie care merita discutat si prezentat in acest articol.  Discutam despre Gorenje ORB152X care vine intr-o culoare argintie si un consum foarte redus de energie, acesta fiind clasat in A++.

La acest frigider va prezentam compartimentul Fresh Zone. Acest sertar este sertarul cu temperatura cea mai scazuta din interior, si el pastreaza prospetimea si culoare alimentelor fara sa fie compromisa aroma acestora. Carnea si preparatele din peste se vor pastra la limita inghetului fara a compromite savoarea acestora.

Review Gorenje ORB152X

La acest model regasim sertarul special CrispZone cu HumidityControl care este locul unde poti sa tii o multime de fructe si legume Exista de asemenea un spatiu special dedicat alimentelor mare cum sunt pepenii. Sertarul se numeste XXL SpaceBox.

Ca orice produs din gama aceasta, Gorenje ORB152X vine dotat cu tehnologia DynamiCooling care reprezinta un sistem de ventilatie foarte modern si ajuta la circulatia constanta si uniforma a curentilor de aer ajutand astfel la racirea perfecta a alimentelor.

Modelul acesta impresioneaza prin aspect, culoare si tehnologie. De specificat ar mai fi ca modelul are un spatiu generos in interior de 254 litri volum net total, si un congelator suficient de incapator de 25 de litri. Frigiderul are 4 rafturi in interior din sticla si 4 suporturi pe usa. Se regasesc si suportul pentru oua si tava pentru gheata, asa ca este destul de complet pentru nevoile tale.

Pret Gorenje ORB152X

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta are un sistem de dezghetare automata asa ca nu exista nici o problema si nici o grija in privinta formarii de gheata, iar congelatorul are un compartiment cu o capacitate de congelare de 2 kg/24 h. Modelul are o dimensiune de 154 x 60 x 66.9 cm si are un consum energetic de 186 (kWh/an) si o autonomie fara energie electrica de 17 ore.

Gorenje ORB152X este un produs foarte bine organizat si de asemenea putem spune ca merita investitia. Am descoperit la alte magazine acest model de frigider la un pret de 3.500 lei

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gorenje ORB152X
Stele acordate
51star1star1star1star1star