REVIEW – Candy CBWO 49TWME-S – Masina de spalat performanta !

Salut! In randurile de mai jos puteti citi o postare in care va voi prezenta acest produs Candy CBWO 49TWME-S. Concret, aflati informatii despre el, cel mai bun pret, dar si ce parere mi-am facut in urma testelor.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca Una dintre cele mai interesante caracteristici tehnice este conexiunea Wi-Fi și utilizarea aplicației Simply-Fi pentru a interacționa cu aparatul. Trebuie să spun că conectarea mașinii de spălat la rețea nu a fost deloc ușoară și a trebuit să repet procedura de mai multe ori.

Review Candy CBWO 49TWME-S


Mi-a placut faptul ca Software-ul are o interfață grafică foarte intuitivă și îmi permite să verific de la distanță progresul ciclului de spălare. Consider inutilă funcția care, la fotografierea rufelor, ar trebui să sugereze cel mai potrivit program. Integrarea comenzilor vocale este practică, dar nu esențială pentru a profita de principalii asistenți virtuali precum Google Home și Amazon Alexa. Pe lângă programele normale de spălare, particularitatea reală este disponibilitatea a 9 cicluri rapide, de la un minim de 14 minute până la un maxim de 59 de minute. Desigur, programele mai rapide pot fi utilizate numai cu sarcini ușoare în medie între 1 și 2,5 kilograme.

Pret Candy CBWO 49TWME-S

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs Candy CBWO 49TWME-S super interesant! Pretul pietei este in jur de 4800 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Candy CBWO 49TWME-S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice