REVIEW – Teka NFE 3 650 X pret si pareri!

Salutare, prieteni! Combina frigorifica Teka NFE 3650 X este o bijuterie electrocasnica, care  reuseste sa convingă atat datorită aspectului  super elegant cat şi multumita performantelor sale ireprosabile!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pe langa faptul ca acesta este deosebit de util, ofera protectie maxima alimentelor si functioneaza la o capacitate redusa de energie electrica, functiile si sistemele inteligente dirijeaza perfect intreg procesul de racire si congelare, astfel incat sa poata oferi rezultate impecabile. In partea frontala bine pozitionat se gaseste dispenserul de apa rece si gheata cu filtrare a apei precum si afisajul digital LCD care va ajuta sa controlati intregul sistem de functionare.

Review Teka NFE 3 650 X

Combina frigorifica Teka NFE 3650 X se bucura de  prezenta functiei de decongelare automata No frost, care are sarcina sa ajusteze  temperatura si  sa o mentina constanta, oferind astfel maxima siguranta si prospetime alimentelor. La randul sau functia Fuzzy Logic de la Teka lucreaza la capacitate maxima pentru a mentine temperatura exacta si uniforma in interiorul aparatului.

Dispozitivul se bucura si de protectie antibacteriana prin 4 sisteme inovative Teka, ce ofera o igiena perfecta in toate compartimentele disponibile. Evident nu lipseste nici iluminarea interioara cu Led ce ofera o mai buna vizibilitate cu consumuri mai reduse de energie. Aparatul este echipat cu rafturi si compartimente spatioase bine organizate astfel incat sa ofere spatii cat mai avantajoase de depozitare. Capacitatea compartimentului frigorific este de 368 litri iar capacitatea congelatorului ajunge la 176 litri net.

Congelatorul a primit 4* pentru o congelare perfecta, deoarece se ocupa de congelarea eficienta pe termen lung a alimentelor proaspete. Teka ofera din fericire  spatiu de stocare a fructelor si legumelor proaspete,  este echipat cu . rafturi elegante dar si  rezistente la zgarieturi, precum si cu diferite compartimente care ofera eficienta in racire sau congelare.

Pret Teka NFE 3 650 X

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca tocmai ati terminat de citit acest articol si ati fost atras de bunele referinte dar si de aspectul sau minunat, va pot asigura ca o decizie cu privire la achizitionarea unui astfel de dispozitiv se face pe termen lung. De aceea este important un aparat frigorific puternic, fiabil si sigur,  iar Teka NFE 3650 X ar putea fi o alegere foarte inspirata!  Echipa noastra tatoneaza mereu piata pentru a va oferi de fiecare data cele mai bune oferte, care se bucura de un raport calitate/pret excelent, iar astazi va propunem cu toata sinceritatea combina frigorifica Teka NFE 3650 X la un pret foarte special de 7639 Lei!

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Teka NFE 3 650 X
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice