REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP – Capacitate 354 l, Clasa A+, Neo Frost

In ziua de azi se cauta confortul si designul frumos, in orice bucatarie. Un plus de aspect modern vei obtine cu combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP care vine cu Inox Antiamprenta si capacitate rezonabila de 354 litri volum net, suficient cat sa satisfaca nevoile unei familii de 4 persoane. 

Beko RCNA400E20ZXP

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Compartimentul EverFresh+ va reduce efectul de ofilire al verdeturilor. Toate verdeturile tale precum salata si ceapa verde se vor pastra in stare exceptionala.
Acest compartiment poate fi reglat dupa preferinte, pentru ca umiditatea acum poate fi controlata foarte usor. Beko RCNA400E20ZXP produce de curentii de aer care asigura umiditatea optima si temperatura stabila precum a fost setata de utilizator.

Review Beko RCNA400E20ZXP

Un lucru important este tehnologia NeoFrost care ofera posibilitati extinse de pastrare al alimentelor si vine dotata cu doua sisteme de racire denumite Active Dual Cooling.
Tehnologia pastreaza alimentele pe termen foarte lung, si totodata situeaza aparatul frigorific intr-o clasa superioara de consum energetic A+.

Cu ajutorul celor doua sisteme independente de racire situate in cele doua compartimente toate fructele si legumele se vor pastra mult mai proaspete pe un termen lung de timp si dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Usa a fost prevazuta cu o garnitura antibacteriana pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor nocive pentru alimentele tale. Interiorul este mai igienic ca niciodata, pentru a nu se permite dezvoltarea bacteriilor in interior. Un nivel ridicat de igiena este asigurat cu un filtru activ din carbon care elimina mirosurile neplacute.

Pe usa acest model ofera un control digital si afisaj LCD pentru monitorizarea temperaturilor. Este un lucru ideal sa stii cate grade ai in frigider si in congelator in timp real. Seteaza temperatura dorita cu usurinta.

Pret Beko RCNA400E20ZXP

Recomandarea noastra -> AICI!

Volumul net total al acestui model este de 354 litri si este impartit in 257 litri frigider si 97 litri congelator.
In interior gasim 3 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si 3 compartimente congelator cu o performanta de congelare de 5 kg/24h.

Dimensiunea aparatului frigorific este de 201 x 59.5 x 65 cm, dispune de usi reversibile si este finisat cu culoarea argintie. Beko RCNA400E20ZXP este clasat in clasa A+ si consuma 331 kwh / an si dispune de functia de ionizare IonGuard.
Motorul produce un zgomot redus de 43 dB.
Modelul dispune in interior de iluminare LED care furnizeaza o lumina uniforma alimentelor tale si tu vei avea o vizibilitate foarte buna.

Pretul de azi 09.07.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko RCNA400E20ZXP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Beko, Electrocasnice, Frigidere