REVIEW – Whirlpool ART 7811 A+ – Pret si pareri !

Acum credeam ca stiu totul despre tipul acesta de produs, dar marca m-a impresionat. Pot sa va spun ca merita toata atentia. Acum sigur veti intreba despre pret. Veti descoperi in cadrul review-ului cel mai avantajos pret.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Aceasta combina frigorifica Whirlpool ART 7811 A+ este una foarte speciala, dupa designul sau unic. Whirlpool ART 7811 A+ este facuta sa arate ca o piesa de mobilier, daca nu stii ca e frigider acolo nu ti-ai da seama, ai crede ca este un dulap.

Review Whirlpool ART 7811 A+

Sa va spun, Whirlpool ART 7811 A+ are in partea de sus 5 sertare foarte incapatoare, dintre care un sertar este pentru sticlele de apa, fabricat special din metal, iar restul sertarelor sunt din sticla ranforsata, foarte rezistente. Sertarul special pentru apa al Whirlpool ART 7811 A+ este bine sa-l puneti fix sub un alt sertar, sa nu irositi loc pe inaltime in frigider. Sub aceste sertare se afla o lada pentru fructe si legume, aceasta lada contine un perete despartitor pentru a o imparti in doua lazi pe latime, astfel putand pune doua categorii separate de produse in acea lada, fara sa se incurce intre ele.

Pot sa va spun ca, pe usa frigiderului, Whirlpool ART 7811 A+ are doua rafturi in partea de sus, pentru oua, borcane, sticle mici, si orice intra acolo.

Mai are un raft mai jos, mai rezistent si cu inaltime mai mare in partea de sus, special pentru sticle.

Congelatorul Whirlpool ART 7811 A+ este impartit in 3 lazi, o lada foarte subtire, pentru pizza sau placinte, o lada medie si o lada mai mare. Astfel puteti avea 3 tipuri de alimente fara sa le incurcati locurile.

Pret Whirlpool ART 7811 A+

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Whirlpool ART 7811 A+ foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 1700 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 22.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Whirlpool ART 7811 A+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice