REVIEW – Masina de spalat rufe Siemens WM14T440BY – Capacitate 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Salut prieteni. Masina de spalat rufe Siemens WM14T440BY este pregatita pentru o utilizare intensa si ofera tehnologii avansate pentru protectia tesaturilor. Ofera o capacitate de incarcare de 8 kg si un consum redus de energie fiind clasata A+++.

Siemens WM14T440BY

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest model ofera cele mai eficiente programe de spalare despre care o sa discutam in acest review. Cu Tehnologia waterPerfectPlus poti face spalarea perfecta a hainelor cu un consum minim de apa.

Siemens ofera programe personalizate pentru fiecare tip de spalare, si in plus functiile se ajusteaza dupa tipul materialelor din care sunt facute hainele pentru a putea obtine rezultate impecabile cu un consum echilibrat de energie electrica, apa si detergent.

Review Siemens WM14T440BY

Te-ai saturat de petele excesive de care scapi greu? Acum Siemens WM14T440BY ofera un program pentru indepartarea celor mai dificile 4 tipuri de pete. Acum ai si un indicator al consumului de energie. Vei sti exact cat consuma masina ta de spalat. Aceasta caracteristica este demna de un model premium.

Motorul este unul dintre cele mai moderne. iQdrive: cea mai eficienta si silentioasa tehnologie de motorizare care nu produce vibratii, functioneaza silentios si ofera o fiabilitate extinsa pe termen lung de timp.

Pret Siemens WM14T440BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta dispune de un afisaj LCD care ofera informatii detaliate despre programele de spalare incluse.
Capacitatea de incarcare al acestui model este de 8 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Consumul energetic este deosebit de mic fiind clasata A+++, masina aceasta va garanta facturi foarte mici la energia electrica, consumand doar 0.74 kwh pe ora. Cand masina si-a terminat programul vei fi semnalizat acustic ca programul de spalare sa finalizat.

Ultimele detalii pe care le vom specifica sunt dimensiunile masinei care sunt de 84.8 x 59.8 x 59 cm si nivelul zgomotolui la centrifugare este de 72 dB iar cel la spalare este de 48 dB. Consumul anual estimat de apa este de 9900 litri de apa.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Siemens WM14T440BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice