REVIEW – Whirlpool TDLR65210 – Design si performanta!

Dragi cititori, in randurile urmatoare va invit sa cititi un review complet al acestui produs. Veti afla informatii utile despre el, inclusiv cel mai bun pret al pietei!

Am fost surprins sa vad ca acest model dispune de functia pornire intarziata, ce va permite sa ii programati un temporizator in cat timp sa porneasca programul de spalare, mai precis se pot seta pana la 3-6-9-12 ore, in cazul in care doriti sa dormiti in timpul in care masina spala, sau daca doriti sa nu fiti acasa in timpul in care aceasta spala, si multe alte cazuri in care aceasta functie este utila.

Review Whirlpool TDLR65210

Am observat ca aceasta dispune de o sumedenie de programe, mai precis sunt programe speciale pentru pete, chiar si pentru cele mai grave tipuri de pete, mai precis cele de cerneala, de ciocolata, de cafea, de vin, pana la spalari normale, pentru fiecare tip de material in parte, cat si spalari la grade de caldura a apei. Acest model este unul destul de econom, apartinand de clasa energetica A+++, cantareste 62 de kg, si este destul de restransa ca si spatiu. Aceasta consuma doar 0,7 kWh si 40 de litrii per ciclu de spalare. Iar la capitolul zgomot, si aici o duce destul de bine, aceasta avand 59 de dB in timpul spalarii, si 65 in timpul stoarcerii. Iar in aceasta pot incapea 6,5kg de haine.

Dupa parerea mea, acest model este perfect pentru oricine, chiar si pentru o familie de pana in 4 persoane, chiar si pentru caminele studentesti, pentru ca cere un spatiu de desfasurare mic.

Pret Whirlpool TDLR65210

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 2100 lei, insa noi am gasit pt dvs. o oferta mult mai avantajoasa, speram sa va bucurati de aceasta, spor la cumparaturi

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool TDLR65210
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice