Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX – Antiamprenta si Antibacterian

Poate ca am avut candva o dilema cand a fost nevoie sa actizitionam un nou frigider, dar dupa putina cercetare pe web am descoperit Beko RCNA400E20ZX care este intr-un mod sigur un produs exceptional o combina frigorifica foarte moderna si dotata cu cele mai noi tehnologii. Clasa A+ si tehnologiile inovative fac din acest produs unul foarte ravnit de catre cei ce cauta un electrocasnic cu multe functii la un pret echilibrat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Intr-o familie spatiul interior este un criteriu prin care este aleasa combina frigorifica. Modelul este ales in functie de nevoile familiei si de tipul de alimente care dorim sa le stocam. Acest model nu duce lipsa de spatiu. Dispune de 354 litri volum net total dintre care 97 litri congelator si 257 volum net frigider.

Review Beko RCNA400E20ZX

Interiorul lui Beko RCNA400E20ZX este foarte bine organizat avand 3 rafturi din sticla si 4 suporturi pe usa. Exista chiar si un compartiment pentru unt si branzeturi si dispune de compartiment pentru legume si fructe si tava pentru gheata. Este un model construit elegant avand o culoare de inox si materialul exterior este inox anti-amprenta de cea mai buna calitate si are o dimensiune de 201 x 59.5 x 65 cm. Manerul modelulului Beko RCNA400E20ZX este Orizontal integrat si usile sale au deschidere spre dreapta insa sensul se poate schimba deoarece usile sunt reversibile.

Cand vine vorba de igiena modelul acesta are o bariera si anume o garnitura antibacteriana la usi fiind montata corespunzator etanseaza si contine aditivi care impiedica dezvoltarea bacteriilor. Chiar si manerul usilor este acoperit cu un strat de protectie antibacterian.
Buzzerul integrat avertizeaza in cazul in care cineva a uitat sa inchida usa, asa ca noi consideram aceasta functie una foarte utila prevenind dezghetarea accidentala.

Pret Beko RCNA400E20ZX

Recomandarea noastra -> AICI!

Combina frigorifica impresioneaza prin calitatile sale si suntem siguri ca este un produs de foarte buna calitate si un randament energetic excelent de consum, fiind clasat A+ insa pretul la care l-am gasit la alte magazine este de 2.300 lei.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko RCNA400E20ZX
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Frigidere