REVIEW – Samsung RB31HSR2DWW – Combina frigorifica la un super pret !

Cu doar doua ore in urma am terminat de testat produsul de fata si am hotarat sa fac un review pentru a vi-l prezenta! Aflati totul despre el, chiar si locul de unde il puteti cumpara la cel mai bun pret de pe piata!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre Samsung RB31HSR2DWW va pot spune ca este o combina frigorifica foarte buna, raceste foarte rapid, tine alimentele inghetate in congelator, intra foarte multe alimente in aceasta combina frigorifica, avand un volum intern util destul de mare.

Review Samsung RB31HSR2DWW

Sa va mai spun, Samsung RB31HSR2DWW are in interiorul frigiderului 4 rafturi mari in care puteti pune destule alimente, sunt foarte incapatoare, incape orice oala in ele. Sub aceste rafturi se afla o lada pentru fructe si legume, sa le tina proaspete mai multa vreme, iar lada aceasta este si ea destul de incapatoare, fiind adanca si lata cat frigiderul in sine.

Samsung RB31HSR2DWW are pe usa frigiderului, in partea de sus, un raft special pentru oua, iaurturi mici, produse mici in general. Imediat sub acest raft mai este un alt raft, mai mare, pentru sticle mici si medii, fiind un raft mai incapator. Iar in partea de jos mai este inca un raft, si mai incapator decat ultimul, in care puteti pune fara grija multe sticle foarte mari si grele, acest raft le va tine foarte bine si le va lasa sa se raceasca.

In congelatorul Samsung RB31HSR2DWW, spatiul generos care se afla acolo este impartit in 3 lazi destul de mari, lada din mijloc si cea de jos fiind putin mai mari decat lada de sus, dar astfel puteti sorta bine alimentele puse la congelat.

Pret Samsung RB31HSR2DWW

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Samsung RB31HSR2DWW foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 1800 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 22.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung RB31HSR2DWW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice