REVIEW – Combina Beko RCNA400E21DZXP – Raport pret/calitate excelent!

Bine v-am regasit! Beko RCNA400E21DZXP este numele combine frigorifice despre care azi vom vorbi. Banuiesc ca stiti ca a va informa inainte de a cumpara un produs este alegerea unui client intelept. De aceea, in acest articol va voi prezenta toate detaliile pe care le-am aflat despre acest model, locul de unde il puteti cumpara la un pret promotional, dar nu numai! Sa-I dam drumul!

Beko RCNA400E21DZXP

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Beko RCNA400E21DZXP este o combina frigorifica moderna, dar si eleganta in acelasi timp. Ea se va potrivi perfect in orice bucatarie, indiferent de modul in care aceasta este amenajata. Are o capacitate neta totala de 351 litri si o inaltime de 201 cm, deci poate fi destinata incaperilor de dimensiuni ceva mai mari.

Designul modern este dat de culoare inoxului antiamprenta, dar si de display-ul electronic pe care il regasim pe usa frigiderului. Acesta ne permite sa setam temeperatura dorita in cele doua compartimente, in timp ce ne ofera informatii utile despre modul de functionare. Ceva mai jos, putem vedea un dozator de apa, dispozitiv numai bun pentru zilele toride de vara.

Review Beko RCNA400E21DZXP

Odata deschisa usa racitorului, 3 rafturi largi ne incanta privirile, acestea fiind fabricate dintr-o sticla securizata, ce permite depozitarea produselor grele. Tot aici, gasim o cutie special conceputa pentru prastarea fructelor si legumelor la o prospetime crescuta cu pana la 30 zile. Acest lucru se datoreaza functiei Everfresh+. De altfel, filtrul activ de carbon si tehnologia NeoFrost vor face ca procesul de racire/congelare sa fie unul perfect, intr-un mediu cat mai curat.

Congelatorul are un volum net de 97 de litri, asadar unul destul de incapator. Cele trei sertare sunt foarte bine gandite, iar primul de sus foloseste o tehnologie ce permite o congelare mult mai rapida decat in mod obisnuit, fiind destinat carnii si pestelui.

Pret Beko RCNA400E21DZXP

Recomandarea noastra -> AICI!

Era sa uit de usa frigiderului. Aceasta ne ofera posibilitatea de a depozita borcanele pe trei dintre rafturi, iar cel de-al patrulea este folosit pentru sticle, chiar si cele de dimensiuni XXL!

De altfel, vreau sa va spun faptul ca Beko RCNA400E21DZXP m-a surprins extrem de placut in timpul testelor datorita silentiozitatii sale. Printre altele, va veti bucura de un electrocasnic foarte economa, asta datorita faptului ca foloseste Clasa A+!

 

In concluzie, Beko RCNA400E21DZXP m-a impresionat la toate capitolele: design, volum, racire si congelare. De altfel, functiile cu care combina este dotata sunt de ultima generatie si extrem de utila. Produsul are un pret aproximativ de 2600 RON.

 

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko RCNA400E21DZXP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice