REVIEW – Wellington 32HD279S – TV de 5 stele!

Asa cum titlul o spune, Wellington 32HD279S este un televizor de 5 stele! Spun asta, deoarece cei care l-au cumparat in trecut i-au acordat numai recenzii pozitive. Este vorba despre un TV perfect pentru dormitoare si spatii de acest gen, deoarece are o diagonala a ecranului de 81 cm.

Dispozitivul vine impreuna cu un suprot format din doua picioare, care va asigura o buna stabilitate pentru situatia in care alegeti plasarea sa pe o comoda. In plus, vreau sa scot in evidenta faptul ca modelul este un Smart TV. Cu o simpla apasare de buton, veti transforma dispozitivul intr-un centru de divertisment, deoarece accesul la continutul din online este unul extrem de facil!

Chiar daca Wellington 32HD279S ofera imagini la rezolutia High Definition, ele au o calitate buna, apropiata de cea Full HD. Acest lucru este datorat tehnologiilor superioare de imagine, care vor imbunatati constat continutul redat.

Review Wellington 32HD279S

Sistemul audio este un NICAM Stereo de 2 x 6W. Poate ca nu este unul foarte puternic, insa sunetul este redat fara distorsiuni, intr-un mod clar, chiar si in momentele in care veti folosi un volum ceva mai ridicat. Precum imaginile si sunetul va fi ajustat de cateva caracteristici superioare.

Pe final, vreau sa va prezint si conectorii din dotarea televizorului. Acestia sunt: Wi-Fi integrat, LAN, Slot CI+, iesire audio digitala, minijack casti de 3.5 mm, intrare PC D-sub 15 pini, intrare USB, 2 porturi HDMI si lista poate continua.

Pret Wellington 32HD279S

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest televizor este de gasit la un raport pret/calitate foarte avantajos, mai precis la suma de aproximativ 1300 RON. Asa cum v-am obisnuit, v-am pregatit o surpriza! Am reusit sa gasesc Wellington 32HD279S la o oferta irezistibila, pe care va invit sa o vedeti cu un click pe unul dintre link-urile din acest articol. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Wellington 32HD279S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare