REVIEW LG 32LJ502U – Un model HD la un pret atractiv !

Am testat de curand produsul LG 32LJ502U, un model destul de modern, pe care vi-l prezint in urmatoarele randuri. Pe langa caracteristici tehnice, va voi dezvalui si magazinul de unde poate fi cumparat la oferta! Televizorul LG 32LJ502U este un model de clasa medie al celor de l LG oferind o imagine destul de buna la o rezolutie HD . Haideti sa aflam mai multe despre acest modle !

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Designul televizorului este unul standard, destul de minimalist cu o diagonala al ecranului de 80 cm poate fi amplasat in orice camera fiind usor de transportat, ofera si posibilitatea de montare pe perete, montarea fiind facuta cu usurinta .

La capitolul imagine desi nu se ridica la nivelul televiozarelor 4K, acest model este capabil sa ofere o imagine de calitate cu un contrast decent .

Ca si tehnologii aparte pentru o imagine superioara avem Resolution upscaler ce optimizeaza un continut mai slab pentru o oferi o calitate mai buna si cu functia Color Master Engine modelul ofera un spectru de culoare vast ce ofera un continut video cu nuante mai stralucitoare si mai naturale !

 

Review  LG 32LJ502U

 

Ca si conectivitate televizorul ofera pe partea de HDMI doua porturi pentru a conecta mai multe dispositive precum consola de jocuri, media box sau chiar un sistem desktop pentru a treasforma oricand televizorul intr-un monitor profesional !

Pret LG 32LJ502U

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea acest televizor poate fi transportat cu usurinta fiind ideal pentru case de vacanta sau pentru o iesire cu prieteni la o serie de film in aer liber ! Recomandam cu incredere acest televizor fiind un model ce ofera un raport calitate pret foarte bun ! Pretul acestui model in magazine este de 1000 lei, insa am reusit sa gasesc o oferta de pret redusa care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 18.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 32LJ502U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare