REVIEW – Televizor LED Smart LG 43LJ614V – Simplu, bun si ieftin!

Dragii mei, bine ati revenit! Stiti ca informarea inseamna succes, de aceea am decis ca azi sa va prezint televizorul LG 43LJ614V. In randurile urmatoare veti afla tot ceea ce aveti nevoie sa stiti despre acest produs, va voi prezenta cel mai bun pret de pe piata al acestia, dar si ce parere au cei care deja l-au cumparat.

LG 43LJ614V

Televizorul LG 43LJ614V ne incanta cu o diagonala a ecranului sau LED de 108 cm, asadar una medie. Din punctul meu de vedere, acesta se va potrivi cel mai bine intr-un dormitor sau intr-un living de dimensiuni mici.

Din punct de vedere al designului, modelul ne ofera un aspect simplu, insa modern. Construit atent, din materiale de o buna calitate, acesta se va potrivi perfect in orice incapere, indiferent de amenajarea acesteia. De altfel, vreau sa va spun faptul ca televizorul vine si cu doua picioare, care se monteaza in lateralele acestuia, oferind o stabilitate buna.

Review LG 43LJ614V

Full HD este rezolutia pe care o suporta acest dispozitiv. Imaginile sunt ajutate de caracteristici superioare precum True Motion Refresh, Color Master Engine sau Resolution Upscaller. Astfel, va veti bucura de continutul video favorit redat intr-un mod placut, marcat fiind de culori vii si un contrast puternic.

Sistemul audio pe care acest TV LG il are in dotare este unul stereo, de 20 W. La fel ca imaginile, sunetul este si el ajutat de cateva functii speciale. Printre cele mai importante tin sa amintesc Clear Voice, Virtoual Surround Plus sau Difuzor Down Firing. Oricum, daca nu sunteti satisfacuti de volumul pe care il ofera, puteti oricand sa conectati un soundbar sau un set de boxe externe.

Pret LG 43LJ614V

Recomandarea noastra -> AICI!

LG 43LJ614V este un Smart TV modern, deci foloseste sistemul webOS 3.5. Concret, cu doar cateva apasari de telecomanda va veti bucura de un adevarat centru de divertisment. Aveti acces rapid si facil la cele mai noi aplicatii din mediul online, direct pe diagonala de 108 cm.

Stiu ca unii dintre voi nu pun pret pe functiile Smart. De aceea, am decis sa va prezint posibilitatile de conectare la acest televizor:

– Iesire audio digitala;
– 2 Intrari USB;
– 3 porturi HDMI;
– Wi-Fi integrat;
– Intrare video composite.

 

Asadar, LG 43LJ614V este un televizor din gama medium, care ne ofera tot ceea ce avem nevoie de la un astfel de dispozitiv. Imagini bune, un sunet decent, dar si functii Smart bine puse la punct.

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 43LJ614V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare