REVIEW – Utok U40FHD5 pret foarte bun!

Astazi am decis ca trebuie sa va prezint un televizor ieftin si cu cerinte foarte bune pentru gama de produse in care se incadreaza. Ca si in ultima vreme, am ales sa testez pentru tine produse de la Utok. Sunt accesibile pentru oricine si merita incercate daca ai nevoie de un televizor pe care sa redai clipuri video in format Full HD si de pe alte device-uri.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Este vorba despre modelul Utok U40FHD5, un televizor LED Full HD care reuseste sa redea imagini la o calitate foarte buna de pana la 1920×1080 de pixeli. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, cei de la Utok reusesc sa ne ofere televizoare mai economice. Aceste modele LED pot ajuta la scaderea consumului de energie chiar si cu 20%. Este recomandat sa cauti astfel de modele daca vrei sa nu ai o factura la curent prea mare. Acest model are si un slot CI+ care iti permite sa folosesti o cartela pentru programele tv. Eliminarea decodoarelor clasice va ajuta la scaderea consumului de energie.

Review Utok U40FHD5

Televizorul Utok U40FHD5 are un ecran plat cu o diagonala de 101 cm. Sunetul este redat stereo cu ajutorul a 2 boxe de 6W. Nu este un Smart TV, asa ca nu te vei putea conecta si la internet. Dar poti sa conectezi alte device-uri rapid folosind Usb-ul sau cele 2 porturi HDMI. Utok U40FHD5 este disponibil pe culoarea neagra si are 6.6 kg. Se poate monta in doar cateva minute si pe perete.

Pret Utok U40FHD5

Recomandarea noastra -> AICI!

In final, tin sa precizez si faptul ca raportul pret calitate este excelent. Am descoperit acest model si pe internet, la un pret de aproximativ 1.000 Ron. Pentru tine am incercat sa gasim o oferta mai atractiva si am reusit. Te invit sa vezi mai jos care este unul din cele mai bune preturi de acum pentru acest model.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Utok U40FHD5
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare