REVIEW – Televizor LED LG 32LF561V, Full HD

LG 32LF561V este numele televizorului pe care vi-l prezint de aceasta data. Asadar, va invit ca de obicei sa cititi review-ul complet, pentru ca la final veti afla la care magazin online puteti gasi cel mai bun pret din Romania pentru acest produs!

LG 32LF561V este un non-smart TV, ce vine cu un ecran LED ce dispune de o diagonala de 80 cm. Acesta ofera imaginile la rezolutia Full HD, deci veti avea parte de o experienta vizuala de o calitate peste medie.

lg 32LF561V review pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul are un design simplu, modern si elegant in acelasi timp, ceea ce il face sa se potriveasca fara probleme in orice tip de incapere. Suportul este format din doua picioare ce asigura o stabilitate buna, deci il puteti monta pe o comoda fara probleme. Personal, va recomand sa folositi acest televizor in dormitor sau intr-o camera de mici dimensiuni, asta pentru a va putea bucura la maximum de tot ceea ce el ofera.

Review LG 32LF561V

Punctul forte al modelului LG 32LF561V este cu siguranta calitatea imaginilor. Acesta suporta o rezolutie a ecranului de 1920 x 1080 pixeli si un aspect al imaginii de 16:9. Veti avea partea de o experienta vizuala buna, deoarece culorile redate sunt vii si naturale.

Pret LG 32LF561V

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul nu m-a dezamagit nici la capitolul sunet. Acesta are in dotare un sistem audio Stereo de 2 x 10 W, asadar unul suficient de puternic pentru o camera de dimensiuni mici sau medii. Pentru ca sunetul sa aiba o calitate apropiata de cea a imaginilor, acesta este ajutat si procesat de urmatoarele caracteristici speciale: Dolby Digital, Sistem Surround, Clear Voice II si Optical Sound Sync.

Stiu ca v-ati fi dorit ca LG 32LF561V sa fie un dispozitiv Smart, insa in locul vostru nu mi-as face prea multe probleme.

Cu alte cuvinte, veti putea conecta orice tip de sursa externa, cum ar fi laptop, HDD, USB, etc, pentru a reda continutul dorit direct pe noul vostru televizor. Astfel veti uita rapid de faptul ca nu este un Smart TV.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
LG 32LF561V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare