REVIEW – TX-50HX830E – UN TV DE CALITATE

 

Salut .Daca esti interesat despre acest Panasonic TX-50HX830E in vederea achizitiei aici vei afla toate detaliil si cel mai bun pret de pe piata.Citeste reviewul pina la capat si cumpara informat!

 

 

Va spun ca acest LCD cu LED-uri mid-range bogat în caracteristici este reglat fin pentru noaptea filmului, datorită suportului multi-HDR și a unui procesor de imagine inspirat de Hollywood. Dar atracția sa nu este doar adâncă de floricele, datorită performanței de joc rapide și a platformei inteligente intuitive

 

REVIEW TX-50HX830E

 


Pentru mine, cu compatibilitatea Dolby Vision și HDR10 +, împreună cu procesorul de imagine HCX (Home Cinema eXperience) al mărcii, se adresează în mod clar fanilor de film .

Foarte posibil, pentru mine. Acest 58 de inci poate avea un avantaj ușor de acoperit față de modelele rivale de 55 de inci, dar asta nu înseamnă o amprentă semnificativ mai mare. Panoul este luminat de margine și, în cea mai mare parte, subțire de invidiat. Sticla se află deasupra cadrului, mai degrabă decât în ​​interiorul acestuia, ceea ce reprezintă o notă de design binevenită.

 

PRET TX-50HX830E

 

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest produs costa in Romania aproximativ  5.000 de lei.
Noi avem o oferta de nerefuzat pentru dumneavoastra!
Va atasam oferta completa intr-un link afisat pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 08.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
TX-50HX830E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare