REVIEW – Samsung 32M5602 – Raport pret/calitate bun!

Astazi va invit sa descoperim impreuna televizorul Samsung 32M5602, un model destul de simplu, dar care vine cu caracteristici interesante. Modelul vine in culoarea argintie, avand o rama destul de subtire, ceea ce ii ofera un plus de modernitate designului. Suportul este compus din patru picioare, oferind asadar o stabilitate buna dispozitivului, putand fi plasat pe o comoda fara grija unui accident nefericit.

Rezolutia ecranului este de tipul Full Hd, iar acesta are o diagonala medie de 80 cm. Asadar, recomand televizorul pentru dormitoare sau livinguri de mici dimenisui, acolo unde va veti putea bucura cel mai bine de imaginile oferite.

Review Samsung 32M5602

Samsung 32M5602 suporta o rezolutie 1920 x 1080 pixeli, iar aspectul imaginii este de 16:9. Fotografiile si clipurile video sunt afisate corect, iar asta datorita caracteristicilor superioare de imagine pe care modelul le detine.

In plus, consider ca nivelul sunetului este unul bun. In timpul testelor, am dat volumul la maxim si pot spune ca claritatea nu a avut mult de suferit. Sistemul audio este de tipul stereo, mai exact de 2×10 W.

Pret Samsung 32M5602

Recomandarea noastra -> AICI!

Fiind vorba despre un Smar TV, acesta a fost dotat cu browser web. Conectarea la internet se face fie prin LAN, fie prin Wi-Fi-ul integrat. In plus, trebuie sa stiti faptul ca televizorul mai vine si cu urmatorii conectori: 2 intrari USB, intrare video composite, intrare component si trei porturi HDMI.

In opinia mea, aceste televizor este unul ce ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de imagini bune, un sunet clar, dar si de continutul dorit din mediul online. Samsung 32M5602 are un pret bun, insa o oferta mult mai avantajoasa poate fi gasita daca veti da click pe unul dintre butoanele atasate acestui articol. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 32M5602
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare