REVIEW – Tesla 65S905BUS – Un produs de top cu specificatii uimitoare!

Salut .Daca esti interesat despre acest produs in vederea achizitiei aici vei afla toate detaliil si cel mai bun pret de pe piata.Citeste reviewul pina la capat si cumpara informat!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Acest televizor Tesla Series 9 este cutia dvs. de divertisment adecvată. Chromecast vă permite să transmiteți în flux conținutul dvs. preferat – emisiuni TV, videoclipuri muzicale, filme, jocuri – de la alte dispozitive inteligente la cel mai mare ecran din casa dvs. în doar câteva clicuri. Folosind Chromecast, puteți controla, de asemenea, televizorul de oriunde din casă: aceasta este noua dvs. telecomandă preferată și cel mai bun dintre toate – este deja personalizat!

Am mai observat si ca acest Android TV este licențiat și acceptă pe deplin aplicațiile video Android TV Netflix, HBO GO și Amazon Prime. Bucurați-vă de serviciile de streaming preferate pe ecranul mare, cu voce completă și telecomandă, precum și 4K, HDR și Dolby Vision.

Review Tesla 65S905BUS

 

M-a surprins foarte mult. Odată ce împerecheați o telecomandă Bluetooth cu televizorul dvs., puteți utiliza căutarea vocală și controla televizorul fără a arăta chiar direct către el! Schimbați canalele, opriți filmul sau schimbați lista de redare din orice cameră în care vă aflați în acest moment.

 

Pret Tesla 65S905BUS

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.500 de lei in Romania. Noi am cautat pentru Dvs. si am gasit o oferta mult mai accesibila!

 

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Tesla 65S905BUS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare