REVIEW – Sony 55XF7077 – Raport pret/calitate bun!

Va invit sa descoperim impreuna ce caracteristici ne ofera Sony 55XF7077, un televizor de o buna calitate, popular in randul cumparatorilor. Precum majoritatea dispozitivelor Sony, si cel de fata incanta cu un design modern si elegant, potrivit pentru orice ambient.

Ecranul televizorului are o diagonala de 139 cm, suficienta asadar chiar si pentru incaperi spatioase. Consider ca acest TV va arata cel mai bine montat in perete. Daca doriti plasarea lui pe o suprafata plana, atunci veti putea folosi fara probleme suportul din dotare, cel care va asigura o stabilitate de exceptie dispozitivului, fiind format din doua picioare.

Un sistem audio stereo de 2 x 10 W regasim in dotarea lui Sony 55XF7077. El ofera un sunet clar si fara intreruperi, iar asta datorita multitudini de tehnologii speciale folosite: DSEE, Clearh Phase, Clear Audio +, Auto Surround si nu numai.

Review Sony 55XF7077

Capitolul video este cel care iese cel mai bine in evidenta! Imaginile sunt oferite la o rezolutie 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli. Precum sunetul si imaginile sunt ajutate de cateva caracteristici superioare, printre care: Edge LED, 4k X-Reality Pro, HDR si lista continua.

Televizorul este unul Smart, ce foloseste sistemul de operare Android. Accesul la mediul online se face usor, cu o simpla apasare de telecomanda. Conectarea la internet va fi realizata prin WI-Fi sau LAN, dupa preferinte.

Pret Sony 55XF7077

Recomandarea noastra -> AICI!

Tabloul caracteristicilor este completat de conectorii detinuti de TV: Bluetooth, Slot CI+, iesire audio digitala, minijack casti de 3.5 mm, intrare composite, intrare component, 3 intrari USB, dar si cele 3 porturi HDMI.

In concluzie, recomand cu multa incredere Sony 55XF7077 fiecaruia dintre voi, chiar si celor pretentiosi. Modelul are un pret in piata de aproximativ 5300 RON, insa eu am descoperit una dintre cele mai bune oferte! Va recomand sa profitati de ea, dand un simplu click pe link-ul de sub articol. Va urez, ca de obicei, spor la cumparaturi!

Pretul de azi 08.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 55XF7077
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare