Televizor Super UHD Smart LG, 151 cm, 60UH7707, 4K Ultra HD- Un televizor care te uimeste !

Salutare prieteni! In articolul de astazi va voi prezenta un super model de televizor, LG 60UH7707 , care va va imbogati la extrem experienta vizualizarii. Chiar inainte sa porniti acest televizor , televizorul LG UHD care are un design foarte subtire si un aspect captivant va va impresiona.

    Descriere LG 60UH7707

Acesta este capabil sa aduca orice culoare la viata  si datorita gamei de colori foarte largi a ecranului UHD va prezinta scenele dumneavoastra preferate in miliarde de culori aprinse. Televizorul este capabil sa redea continut HDR masterizat in Dolby Vision si veti observa cum divertismentul va prinde viata in culori foarte realiste , si va avea un contrast dramatic si cu o rezolutie incredibila.

LG 60UH7707 dispune de tehnologia DH care accepta complet Dolby Vison iar imaginile vor fi mult mai luminoase si mai clare , oferind culori mult vii si detalii precise care vor atrage toti telespectatorii , Atunci cand veti privi ecranul , va veti simtii ca la cinematograf.

televizor-super-uhd-smart-LG 60UH7707

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

LG 60UH7707 detine un afisaj IPS 4K Quantum care poate produce mai multe nuante de culori , cu o gradatie mult mai  fina .In toatal peste un miliard de culori , Asadar ecranul Quantum va poate oferii o imagine incredibil de clara si de realista , dintr-un unghi larg de vizualizare.

Review LG 60UH7707

Ips 4K Quantum este cea mai recenta tehnologie de la LG care poate sa imbunatateasca efectul cuantic la surse de lumina , fiind total diferita de tehnologie de ecran cu puncte cuantice.

Color Prime Plus este tehnololgia care va ajutat sa va puteti bucura de culori pline de tente si nuante coloristice despre care nici nu ati stiut vreodata ca exista . Veti avea parte de mai multa profunzime pe masura ce frumusetea ascunsa va iesi la iveala .

LG 60UH7707 vine echipat cu un sistem de operare extrem de stabil care duc simplitatea si distractia la un nivel foarte mare de diversisment cu ajutorul webOS 3..0 . Are o interfata foarte prietenoasa si usor de folosit , iar dumneavoastra nu va mai ramane decat sa va relaxati si sa vizionati un continul de calitatea impreuna cu familia si prietenii.

Pret LG 60UH7707

Recomandarea noastra -> AICI!

La capitolul sunet , acest televizor sta foarte bine , dispune de un sistem audio stereo de 20 w format din doua difuzoare care sunt echipate cu noile caracteristi superioare de sunet precum “  Ultra Surround , harman  / kardon Sound , Magic Sound Tuning , Smart Sound Mode , Clear Voice III , Sound Mode , DTS , Optical Sound Sync. LG 60UH7707 este un televizor de ultima generatie de la LG

Pretul de azi 18.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: LG, Televizoare