Televizor LED Vision Touch, 102 cm, VTTV A4001,Full HD – Un televizor de buna calitate !

Buna tuturor , in articolul de astazi va prezint un nou televizor de la Visio Touch si anume modelul VTTV A4001  care are o diagonala de 102 cm , o rezolutie Full HD capabila sa va ofere imagini de o calitate foarte buna  si un design modern . Televizoarele de la Vision Touch pot fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra daca sunteti in cautatea unui televizor  de buna calitate , cu un ecran LED , functii avansate de procesare a imaginilor si un design foarte subtire .

televizor-led-vision-touch-102-cm-vttv-a4001full-hd

Televizoarele de la Vision Touch  beneficiaza de 3 ani garantie pentru siguranta confortului dvs.

Are o diagonala potrivita pentru vizionarea canalelor tv si a filmelor dvs favorite . Diagonala mare va ofera o experienta de cinema chiar la dumneavoastra acasa .

Review Vision VTTV A4001

Chiar daca doriri sa vedeti pozele din vacanta pe un ecran mare sau doriti sa va relaxati impreuna cu familia la un fim sau pur si simplu sa ascultati muzica , acum este mai usor ca oricand .

Televizorul are o diagonala de 102 cm , are un tip display plat  , o rezolutie de 1920 x 1080 , un contrast dinamic de 1000: 1 , o luminozitate buna de 250 cd/mp , un timp de raspuns de 6.5 ms , un aspect al imaginii de 16:9 , o rezolutie Full HD si un unghi larg de vizibilitate de 170 grade .

Pret Vision VTTV A4001

Recomandarea noastra -> AICI!

Nici tunerul digital nu lipseste , care este de tip DVB-C , DVB-T care va ajuta sa receptionati canale tv digitala fara a mai avea nevoie de un decodor extern . In acest fel scapati de a doua telecomanda a decodorului , de firele inestetice , de o taxa suplimentara platita furnizorului de cablu tv si nu in ultimul rand veti face si o economie la energia electrica .

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Vision