REVIEW – Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43MU6102, 4K Ultra HD

Bun venit prieteni, știind că un cumpărător informat este un cumpărător înțelept, noi am decis ca să vă prezentăm un televizor LED Smart TV destul de impresionant care vine la cel mai bun raport calitate / preț. Samsung 43MU6102 oferă tehnologiile cele mai moderne pe un ecran generos de 180 cm. Vă invit să descoperim împreună caracteristicile principale ale acestui model dar și prețul cel mai avantajos de unde poate fi achiziționat.

[/vc_column_text]

Vei descoperi adevăratul televizor uhd o rezoluție de patru ori mai mare decât cea a televizorului HD. Vei vedea culori mult mai reale și luminozitate impresionant pe acest ecran. Când îl desfacem din cutie descoperim din prima că arată absolut impresionant parcă nici nu are margini pentru că rama este foarte subțire în jurul ecranului.

Review Samsung 43MU6102

Tehnologia PurColor te va ajuta să descoperi cele mai reale culori de pe piață. Realitatea este absolut impresionantă la acest televizor. Samsung 43MU6102 mai oferă și tehnologia hdr care va scoate detaliile în față în orice cadru din imaginile pe care le vei privi. vei avea parte de imagini cu detalii realiste și cu o luminozitate absolut impresionantă. Vei descoperi și centrul Smart hub unde ai acces la toate aplicațiile instalate și sursele de conținut un singur ecran. Vei putea să le pre vizualizezi înainte de a deschide lucru foarte interesant care ne-a plăcut.

Pret Samsung 43MU6102

Recomandarea noastra -> AICI!

Să trecem la câteva caracteristici tehnice ale acestui model. Putem spune că este un televizor cu tehnologie hdr 4k din gama 2017, care vine dotat cu mai multe tehnologii de procesare ale imaginii și ale sunetului. Televizorul vine cu un sunet stereo având o putere de 2 x 10 wați procesat cu Dolby Digital Plus. Imaginea ecranului de 108 cm suportă o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli lucru care înseamnă o rezoluție 4K. Pe partea de conectare televizorul vine cu un tuner digital DVB-T2C, și poate accesa internetul prin WiFi integrat sau conexiune lan. Pe lângă aceste lucruri sa mai enumerăm și două intrări USB și 3 porturi HDMI. Televizorul măsoară dimensiunile de 975.8 x 569.0 x 62.6 mm. Prețul acestui televizor este unul destul de bun dacă este achiziționat de unde trebuie.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 43MU6102
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Samsung, Televizoare