Televizor Smart LED Sony Bravia, 123 cm, 49WD757, Full HD

Salutari. Avem o veste foarte buna. Compania Sony acum se concentreaza pe furnizarea de cea mai bună calitate la cel mai bun preț posibil. Astazi vorbim despre Sony 49WD757 LED Tv cu Android. Vom vorbi mai jos despre imaginea televizorului si performante.

    Descriere Sony 49WD757

Cand vorbim despre calitatea imaginii acest segment este cu adevărat un atuu pentru Sony. după cum știm cu toții, niciodată nu au compromis nimic cu privire la acest segment principal al televizorului. de aceea oamenii iubesc televizoare Sony. insa acestia au fost un pic nesiguri cu prețurile. și de acum încolo, ei nu vor ma fi pentru ca au devenit accesibile publicului larg de consum.

49WD757

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

    Caracteristici Sony 49WD757

Acest model Sony 49WD757 are o rezoluție de 1920 x 1080p și care este mai mult decât suficient pentru 123 cm diagonala. Unghiul de vizibilitate este destul de bun fiind posibila vizionarea la 178 / 178 grade si tehnologia de afisare a ecranului este de tip Direct LED. Acest Tv are de asemenea același procesor X-Reality Pro pentru procesarea imaginilor. și vei vedea calitatea cu acest model atunci când vine vorba de Materiale HD sau Full HD , deoarece are o imagine deosebita. Mai este dotat cu urmatoarele functii pentru imagine:
Picture Mode
Auto Wide
Wide Mode
X-Reality PRO
Frame Blinking
24p True Cinema
Live Color™

Sa va povestim despre X-Reality PRO Engine. Este un sistem ce maximizează calitatea imaginii a întregii game de surse de intrare, totul de la 1080p pana la filme Blu-ray DiSC® si chiar optimizeaza formatul digital puternic comprimat Web Video. În special, Web video este extrem de dificil pentru un procesor video din cauza problemelor de calitate a imaginii. Vei avea o calitate a imaginii incredibila.

Pe partea de sunet vine cu o putere de 2 x 10 W. Caracteristicile unui sunet clar sunt si de calitate vin cu Dolby Digital Plus / Pulse si DTS. Dispune de un tuner digital de tip Tuner digital DVB-T, DVB-C, SCART, 1 x RF in si un Slot CI+.
La capitolul conectivitate avem 2 sloturi USB si 2 intrari HDMI si WiFi integrat si LAN.

    Pret Sony 49WD757

Putem spune ca este un televizor interesant pentru dotarile pe care le are, si poate sa satisfaca orice utilizator foarte pretentios. Am cautat pentru voi si am gasit acest produs la un pret de 3.300 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 28.02.2024 la eMAG click AICI   

Categories: Sony, Televizoare