Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 65XD9305, 4K Ultra HD, HDR – Realism uimitor, mișcare naturală și detalii incredibile

Inca un teleizor despre care putem spune ca este high-end din punct de vedere tehnologic si al designului. Astazi va prezentam modelul Sony 65XD9305. Cititi review-ul integral pentru a afla toate detaliile despre acest televizor premium!

Panoul LCD stă pe un suport dreptunghiular central cu un finisaj metalic argintiu mat. Privit din lateral, jumatatea superioara a TV-uli este impresionant de subțire, deși jumătatea de jos se îngroașă în mod inevitabil, pentru a se adapta si a pozitiona strategic intrarile si iesirile de conectare.

Sony 65XD9305

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Sa vorbim despre imagine. Toate cele patru intrări HDMI a trecut testul de redare 3840 × 2160 @ 60Hz cu HDCP 2.2 conform testelor noastre. Vestea cea mare pentru gama XD9305 este că este primul care a folosit tehnologie de iluminare din spate Slim Drive.

Sony susține această nouă tehnologie (care utilizează o grilă-matrice, structura de reglare a intensității luminoase de iluminare din spate locală) permite setului să concureze cu modele full-matrice, atunci când este vorba de manipularea nivelurilor de luminozitate și contrast.

Modelul Sony 65XD9305 este alimentat de la procesorul de 4K X1 chipset Sony și include, de asemenea, Dynamic Range Pro-X si tehnologia de prelucrare a imaginii Triluminos.

La fel ca toate televizoarele 2016 Ultra HD Sony, KD-XD9305 este compatibil HDR, așa cum este indicat prin noul logo – ul Sony ‘4K HDR’. Sony este un membru al Aliantei UHD.

Review Sony 65XD9305

Sony 65XD9305 este un televizor cu un ecran de 164 cm si are de patru ori mai multi pixeli decât cele HD 1080p, oferind un realism uimitor, mișcare naturală și detalii incredibile. Rezolutia este de 3840 x 2160, si foloseste tehnologia de afisare Edge LED, cu un aspect al imaginii de 16:9.

Vine dotat cu toate tehnologiile de procesare a imaginii, dupa cum urmeaza:

  • Picture Mode
  • Auto Wide
  • Wide Mode
  • X-Reality PRO
  • 24p True Cinema
  • Live Colour
  • PhotoTV HD
  • CineMotion

Despre 24p True Cinema, o tehnologie inovatoare.

Unele surse (filme Blu-ray , de exemplu) sunt codate la 24 de cadre pe secundă (respectându -se astfel fluxul ” de cinema “) , dar televizorul oferă frecvență de afișare mai mare și , prin urmare , trebuie să crească numărul de cadre înainte de a transmite semnalul audio-video.

Tratamentul 24p True Cinema permite inserarea de cadre suplimentare între cele prevăzute inițial de sursă, asigurand optimizarea imaginii, inclusiv a imaginilor în mișcare.

Pret Sony 65XD9305

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe partea de sunet, Sony 65XD9305 are o putere de 4 x 7.5 W si foloseste caracteristici superioare sunet cu tehnologiile: DTS, PCM, Dolby Digital Plus / Pulse, Clear, Phase Speaker, S-Force, S-Master, Sound Booster si Surround Effect.

Acest televizor este un model foarte bun pentru pretentiosi, insa noi am gasit acest model la un pret aproximativ de 17.000 lei.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Sony, Televizoare