Televizor LED Smart Samsung 55KU6402, 138 cm, Centru de distractie si educatie !

Lucrurile s-au schimbat iar televizorul nu mai este doar o forma simpla de distractie sau informare. Televizorul dvs. poate functiona ca o enorma biblioteca direct la dvs. in casa. Manuale digitale din confortul casei dvs. , teme si televizor in acelasi timp. Cu Samsung 55KU6402 copiii descopera tainele Istoriei , Stiintei , Matematicii si Sanatatii in noua lume a viitorului , alaturi de roboti educationali la scoala Dacobots.

Samsung 55KU6402

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Cu ajutorul platformei micutii pot sa-ti consolideze cunostintele intr-un mod atractiv si se pot concentra mai usor la descoperirea unor noi informatii,Robotii educationali Zalmox,HENA, G4 si Derzelis le vor fi alaturi si copii vor invata intr-un mod distractive.

Continut din domeniul academic cu ajutorul Samsung EduPedia. De la matematica, stiinta, programare pana la istorie, arta, economie si multe altele.Cu ajutorul unei platformei personalizate puteti invata de acasa orice.

Lumina la o puritate ridicata si o gama mare de culori natural si bogate datorita tehnologiei Active Crystal Color care are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare cerde si rosu.

Tehnologia reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesorului.

La Samsung 55KU6402 reducerea zgomotului de fundal este garantata, datorita Ultra Clean View care utilizeaza un algoritm avansat de filtrare.

Imagini la o calitate apropiata de cea UHD si in cazul continutului de rezolutie Full HD , HD, sau SD.

Review Samsung 55KU6402

Samsung 55KU6402 iti va oferi detalii pline de viata cu rezolutia UHD , de 4 ori mai mare ca a unui televizior Full HD. Samsung a dezvoltat procesul unic Uhd Upscaling care imbunatateste modul in care sunt redate jocurile si materialul video asigurand ce mai buna rezolutie posibila.

Pentru o calitate cat mai apropiata de cea UHD tehnologia proceseaza semnalul de intrare . Resursele procesorului sunt distribuite catre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor.

Pe ecranul dvs. curbat televizorul aplica cu ajutorul tehnologiei Auto Depth Enhancer diferite niveluri de imbunatatire a contrastului pentru diverse zone si obiecte de pe ecran, pentru a obtine imagini de o mai mare profunzime.

Va simtiti in mijlocul actiunii datorita curburii optimizate in fuctie de dimensiunea ecranului. Astfel aveti un camp mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs, in comparatie cu un ecran plat. O experienta captivanta de vizionare cu ecranul curbat de la Samsung.

Acum regasesti toate categoriile de continut preferate , jocuri , canal TV , aplicatii de continut in noul Smart Hub. Odata pornit televizorul , continutul preferat poate fi accesat de catre dvs.

Va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii apropiate de UHD datorita motorului graphic UHD de la Samsung. Tehnologia Samsung in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Tehnologia proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4k.

Samsung 55KU6402 reactioneaza instantaneu la comenzi si aplicatiile care ruleaza datorita puternicului procesor Quad Core de la Samsung. Procesorul ofera viteza necesara pentru a va bucura de multitasking intuitive si rapid.

Sistem integrat dintre dispozitivele Smart (telefon, tableta, laptop) si Smart TV va permite sa vizualizati continutul la cea mai buna calitate a imaginii, direct pe ecranul televizorului, in timp ce dispozitivul smart ruleaza celelalte functii. Totul este posibil cu aplicatia Smart View de la Samsung ce va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla.

Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung Smart TV, asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalul TV, cat si la toate aplicatiile dvs smart.

Samsung Smart TV duce jocurile la nivelul urmator, cu o selectie de jocuri senzationale, dinamice si o convergenta cu multe alte dispozitive smart. De la jocurile potrivite pentru intreaga familie, pana la cele de curse si jocuri de actiune, va puteti bucura de titluri care corespund tuturor gusturilor.

Jocurile pe ecranul televizorului sunt mai distractive ca oricand, permitand conectarea cu mai multe dispozitive, inclusiv gamepaduri, aplicatii mobile si chiar dispozitive wearable.De asemenea, puteti explora jocurile recomandate chiar din meniul de dedicat. Sa inceapa jocul!

Pret Samsung 55KU6402

Recomandarea noastra -> AICI!

Folosind functia ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Astfel va veti delecta cu filme, muzica si imagini direct pe ecranul televizorului.

Samsung 55KU6402 detine multiple porturi HDMI, care va permit sa creati un centru multimedia de divertisment in propria sufragerie. HDMI ofera posibilitatea de transmitere la viteza mare a datelor digitale de inalta rezolutie, de la o gama larga de dispozitive direct la televizorul dvs.

Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului Smart, fara a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, va puteti bucura de continutul preferat direct pe televizorul dvs. Smart Samsung.

Pretul pentru Samsung 55KU6402 se invarte in jurul sumei de 6.400 Lei.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung 55KU6402
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare